duminică, 3 septembrie 2017

Primul antiperspirant masculin încercat


Hello! Cum mai sunteți? Astăzi, măcar, revenim la oițele noastre, adică la cosmetice, vorbind despre unul dintre antiperspirantele folosite de subsemnata pe timpul verii ce tocmai a trecut.

Mi-am cumpărat un antiperspirant Rexona Men Invisible Ice Fresh în varianta mare în vara asta, nici nu mai știu când, probabil pe la începutul lui iulie, credeți-mă că nu mai țin minte foarte bine perioada. Motivul cred că e lesne de înțeles: transpir enorm de mult mai ales pe timpul verii și chiar nu-mi arde să fiu luată în vizor că put a nespălată de luni de zile.

Ca miros / parfum, chiar miroase a cosmetic destinat bărbaților, dar nu mi-a atras absolut nimeni atenția asupra acestui amănunt. Dar, ca mică precizare, vedeți că lasă vapori înecăcioși la fel ca Balea Extra Dry, aveți mare grijă la acest amănunt, chiar dacă nu lasă urme albe pe piele. Iar ca eficiență, pe mine aproape că m-a lăsat lată: în zilele caniculare mă ținea și minim 6 ore, cu transpiratul excesiv de rigoare.

Deci da, acesta e un produs ce merită recumpărat, dacă aș sta la tropice unde eu știu că sunt temperaturi ridicate mai tot timpul anului, sigur ar fi mai recumpărat, acum doar încerc să testez să îmi descopăr gusturile.

 La capitol preț, costă aproximativ 8 lei în Kaufland, la 150 ml. Nota mea este 9.5 / 10.

2 comentarii: