vineri, 15 septembrie 2017

Un nou produs romanesc testat!


         Hello! Cum mai sunteți?
         Ei bine, a venit momentul și pentru al treilea dintre cele 5 produse destinate demachierii pe care le-am cumpărat în vară să își primească recenzia pe blog.
      Cei de la Elmiplant au mai mulți demachianți, dar eu îl am în varianta cu extract de gutuie destinat tenului normal sau mixt. Ar fi fără parabeni, fără parafine și fără coloranți. Dar are ceva parfum în el, mai pe la sfârșitul listei de ingrediente plus suspiciunea mea de ceva urme de alcool.
         Are un mare plus și un mare minus, ambele legate cam de același lucru: cu toate că îndepărtează relativ ușor rimelul waterproof, îmi creează usturimi la ochi, deci și-ar face foarte bine treaba de a curăța tenul dar cu anumite sacrificii.
       Cât despre partea de a fi spornic, nu știu ce să zic, eu am consumat 2 sticle de câte 200 ml de lapte demachiant plus o apă micelară la 400 ml în 4 luni, deci aproximativ 200 ml de produs lunar, dar nici nu m-am machiat în neștire. 
      Produsul se găsește în mai toate marile magazine cu până la 10 lei, eu l-am cumpărat din Kaufland cred că cu 8 lei sau așa ceva, nu bag mâna în foc.
        Nu voi afirma că voi mai recumpăra sau nu produsul, sunt în căutarea acelui produs care să mi se potrivească de vreme ce nu găsesc o fostă iubire. Nota mea e 8.5 / 10.

2 comentarii:

  1. nu l-am incercat inca, dar nu imi place treaba cu usturimea ochilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nasol cu ochii, dacă mai are momente când nu mă ustură mai deloc, lasă peliculă pe ochi, și așa văd de mă sparg...

      Ștergere