miercuri, 20 septembrie 2017

Balsamurile de păr naturiste nu sunt pentru oricine


      Hello! Cum mai sunteți?
     Așa cum vă spuneam și în „S Empties I - Cosmetice folosite în baie”, nu mi-a plăcut deloc acest balsam de păr pentru părul degradat de la Herbosophy. Produsele de la Herbosophy le găsiți, momentan, în farmaciile Sensiblu.
      În primul rând, nu pare a-mi descurca părul îndeajuns de mult; în momentul în care ajung cu peria de păr în zona vârfurilor, dau de o încâlceală de păr că mă doare sufletul de halul în care-mi trag părul.
      În al doilea rând, nu-mi place textura produsului, e puțin prea lichidă pentru gustul meu personal. Nu-mi place să mă trezesc că mi-a curs din palmă jumătate din cantitatea de produs înainte să mă trezesc eu că ce se întâmplă, asta numindu-se risipă mai ales la banii pe care i-am investit în produs.
     Și ajungem la al treilea aspect pe care vreau să-l abordez și anume prețul: 16 - 17 lei mi se pare destul de multicel pentru un produs de 150 ml care are problemele de textură pe care le-am menționat și faptul că nu-mi descâlcește părul. Și nu cred că simplul fapt că produsul ar avea 96% ingrediente de origine naturală sau că n-ar conține parabeni, silicon, SLS sau uleiuri minerale ar trebui să-i umfle prețul atât de mult dacă nu face ce am eu nevoie.
       Nota mea pentru produs: 7 / 10.

2 comentarii: