sâmbătă, 26 august 2017

2 rujuri care m-au impresionat

     Hello! Pentru astăzi m-am gândit să vă scriu câteva cuvinte despre 2 rujuri care mi-au plăcut foarte mult în ultima vreme, din punctul meu de vedere ele fiind destul de complementare unul față de celălalt.
       Dacă voi fi puțin cam aiurită, mă scuzați, nu sunt obișnuită să fac recenzii la machiaj, mi se pare a fi ceva foarte personal și produsele comportându-se uneori foarte particular.
       Așa, „vedetele” de azi sunt rujul lichid rezistent la transfer care se usucă mat de la Golden Rose în nuanța 3 și creionul jumbo de buze Cien în nuanța 22 Flamingo Love.



       În primul rând, rujul de la Golden Rose este un fel de roz movuliu, care aplicat în cantitatea potrivită se usucă mat și aproape că acolo rămâne până-l dai jos. Am avut un singur episod în care l-am aplicat într-un colț în exces iar când am băut din cafea (știți deja că-mi place să beau cafeaua cu paiul, iar dacă nu, aflați acum) s-a dus din colțișorul respectiv. În rest, rujul se duce doar dacă mânânci ceva gras, altfel rămâne unde îl lași până la demachierea cu demachiant. Am făcut la un moment dat un swatch pe mână iar apoi am încercat să îl spăl atât cu săpun solid de la Himalaya Herbals cât și cu gelul de curățare de la Avon pe care îl am în dotare, niciunul nu l-au clintit din loc, am avut nevoie de laptele demachiant de la elmiplant de care vă voi vorbi în curând, sper. Menționez faptul că la purtarea rujului mai multe zile consecutiv lasă predispoziția la uscarea buzelor.
         Nu știu toate locurile din care se poate cumpăra produsul, Adela Manolache lasă acest magazin online, iar eu l-am cumpărat la 30 lei / 5.5 ml din Magnetic (în Oradea, peste drum de Piața Rogerius). 


         În schimb, creionul jumbo de buze Cien se află la capătul opus. E o combinație de balsam de buze hidratant cu un ruj într-o nunață țipătoare ce am eu acum. Se ia destul de ușor pe căni / pahare / tacâmuri iar chiar dacă nu consumi alimente, se va duce în vreo 3 ore. Mie îmi place faptul că hidratează buzele și parcă nu se mai termină. Îl am de 3 luni, abuzez de el și s-a consumat doar o treime, deci e spornic, merită „investiția” în el.

 
            Fiind produs Cien, se găsește din an în Paște în Lidl, Lidl-ul neavând machiaj permanent în stoc, exceptând niște creme bb parcă. Creionul de buze costă undeva la 7 - 8 lei.

2 comentarii:

  1. n-am folosit rujul mat de la golden rose, desi multi zic ca e fain. nu ma prea omor cu rujurile in general, am o colectie maricica si nu le folosesc

    RăspundețiȘtergere