vineri, 20 ianuarie 2017

Un fel de sfârșit de proiect (Pan that palettes 2016)


        Hello! Cum mai sunteți? Dacă e vineri, m-am hotărât să scriu tot despre ceva ușurel, adică o reactualizare a unu proiect pe care mi l-am propus la început de 2016, vă las articolul să vă documentați.
         Am făcut actualizări și la 4 luni și la 8 luni despre cum decurg ostilitățile, pentru cine e interesat de desfășurarea progresului, nu-mi fac mari speranți că e cineva foarte interesat de vreme ce astăzi am de gând să prezint finalul, ca să scriu așa.
        În primul rând, e foarte evident faptul că în toamna ce-a trecut am muncit foarte mult și paletuța aceea cu multe culori în ea, dacă aș fi fost consecventă atât cât mi-aș fi dorit, și-ar fi dat duhul. Mai am vreo 4 culori la care încă nu se vede fundul găurelei care le adăpostește, iar din cele 4 culori de jos nu cred că mai poți construi nimic, deci consider că și-au dat duhul.
      În al doilea rând, cu fardul trio de la Cien am avut un oarecare succes, adică am cam dat gata movul, mai am foarte puțin din el pe margini dar nu m-aș fi gândit că am atât de puțin din culoarea respectivă, m-aș fi așteptat să fie până jos și aceasta nu să fie „câțiva stropi” la suprafață. Cu rozul stau relativ bine, am dat de fundul cutiei la el, dar e nuanța care-mi place cel mai mult dintre cele 3. Cu movul acela foarte închis de ai impresia că e negru nu am mare succes, încerc mai nou să-l folosesc pe post de tuș pe pleoapă, nu am nu știu ce dexteritate dar am făcut un pas mare înainte folosindu-l așa, dar l-am purtat și pe afară așa.
       Cu fărdulețul de la essence vi-am povestit aici ce s-a-ntâmlat, mi-a părut foarte rău de el, l-am și aruncat de aceea nu mai apare prin poza aceasta de sfârșit.
      Ce mai vreau să vă menționez e faptul că am început să port fardurile și prin apartament, să mai fac și experimente în timpul meu liber, așa au ajuns ele în halul acesta.
       A fost un experiment destul de reușit, mai ales că am început și eu să folosesc ceva pe post de tuș, dar mi-ar fi plăcut ca și în ultimele zile să mă machiez, nu doar să îmi arunc ceva haine pe mine și să mă piaptăn, ca mai apoi să ies în fugă pe ușă. Deci la capitolul organizare temporală mai am de lucrat mult și bine.

2 comentarii:

  1. eu nu reusesc sa termin niciun fard, desi ma cam tin de capul lor, mai ales de cand ma duc la munca iar, nu ies din casa fara o boare de machiaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut si accidentul cu cel de la essence, si-n plus, paleta cu multe fardulete are gaurelele alea atat de mici, ceva de groaza.

      Ștergere