vineri, 15 iulie 2016

Review: Demachiantul bifazic cu Argan pentru buze și ochi de la Farmec Natural


        Hello! Cum mai sunteți? Și la voi e mai neplăcut afară, cu ploi torențiale când ți-e lumea ma dragă de te udă până la piele și temperaturi mai scăzute? Ei bine, astea sunt la mine atât azi cât și ieri, probabil o să vă povestesc mai multe luni despre pățaniile mele, căci pentru astăzi vi-am pregătit cu totul altceva.
        Pentru azi vreau să vă scriu câteva cuvinte despre demachiantul bifazic cu Argan pentru buze și ochi de la Farmec Natural pe care l-am cumpărat la sfârșit de mai din Kaufland cu 7,55 lei.
        Nu am mai folosit de luni bune vreun produs de machiaj waterproof, așa încât nu vă pot spune dacă acest demachiant îndepărtează sau nu machiajul waterproof, dar având în vedere că e bifazic și ceea ce am înțeles eu despre asemenea demachiante, ar trebui să fie în stare. Cât despre machiajul normal al ochilor, creion dermatograf essence și fard normal ieftin de pleoape aplicat fără primez sau bază îndepărtează cu ușurință.  Am încercat să demachiez și bb cream Maybelline Dream Pure dar aici a avut mici probleme, am revenit atât cu un lapte demachiant cât și cu șervețele umede pentru demachiere și în cazul amândurora am descoperit urme.
        Un alt lucru pe care l-am observat a fost faptul că deși demachiază bine pleoapele și nu mă ustură ochii de la el, lasă o peliculă uleioasă care  în cazul tenului meu gras chiar trebuie îndepărtată cu apă și săpunire chiar de 2 ori, deci e problematic rău.
        Prin urmare, îi acord o notă de 7 / 10, și îmi voi căuta norocul în altă parte după ce-l voi termina.

2 comentarii:

  1. eu m-am inteles bine cu el desi, vorba ta, e un pic uleios. folosesc doar demachiante bifazice, acu nivea ma inteleg cel mai bine, acum am elmiplant si e si el cat de cat ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o să mai încerc și eu câte ceva, până găsesc ceva care să mi se potrivească

      Ștergere