luni, 11 iulie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #35

        Hello! Cum mai sunteți? Au mai trecut două săptămâni de când n-am mai făcut o asemenea postare.

        Momentan, mă bucur de vacanță, încerc să citesc cât mai mult, deși nu mi-am nimerit prea bine cărțile împrumutate de la Biblioteca Județeană, dar și să mai fac una alta.

         În ultima săptămână m-am bucurat de 3 plimbări doar din pur agrement, mă pregătesc încet încet de o excursie pe care vreau s-o fac în august prin Grecia, dacă reușesc.

 
 







        În plus, am început să mă reuit peste SQL, așa se întâmplă când nu înveți la vremea potrivită ceea ce trebuie să înveți sau, mai ales, când cadrele didactice îți permit să treci cu note măricele materii la care nu prea depui efort. Am un mare noroc că există site-ul www.w3schools.com, acolo găsesc o grămadă de lucruri de bază, dar foarte esențiale de la care pot pleca cu studiul mai departe, sper eu.
         Altceva, am reușit să văd trei filme în ultimele două săptămâni („Eat. Pray. Love” pe care l-am revăzut defapt, „Let it shine” și „Meet Joe Black”), două curse de Formula 1 (Marele Premiu al Austriei și Marele Premiu al Marii Britanii) și am ascultat, mai degrabă decât să vizionez, finala de la EURO 2016 (Portugalia - Franța).



         Nu pot înțelege cum supărarea au putut suporterii austrieci să-l fluiere atât de urât pe Hamilton, mi s-a părut destul de neînțeles gestul lor. Am înțeles faptul că au substrat germanic iar Nico Rosberg e pe jumătate neamț, cu atât mai mult cu cât concurează sub steagul german, dar, totuși... 
        Recunosc că în ultima vreme am probleme cu somnul, ba adorm bine mersi foarte devreme, pe la ora 21 și mă trezesc mult prea devreme, ceva gen la 01:30, sau adorm abia pe la 4 - 5 dimineața și mă trezesc abia pe la orele 13.





        Un alt lucru interesant e faptul că mă nemulțumește faptul că am produse cosmetice începute de foarte multă vreme, deja m-am plictisit de ele, vreau altele noi, dar n-aș da bani pe altele noi până nu termin cu ce am pe acasă. De exemplu, dădeam drept terminat săpunul cu ulei de măsline de la K Classic care, dar încă mai am vreo 200 ml din el. 


4 comentarii:

  1. Deja sunt doua saptamani pline si cu idei. O vacanta in Grecia imi doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. despre finala euro prefer sa nu comentez (trompetele competitiei...gata tac), dar in ceea ce privste produsele in curs de consum, si eu patesc sa ma plictisesc de ele, si trag, si pun mai mult, doar-doar s-or termina mai repede :))

    RăspundețiȘtergere