vineri, 20 mai 2016

Review: Spray-ul de protecție solară rezistent la apă Cien sun Sport SPF 30



        Hello! Cum mai sunteți? Eu sunt oarecum nedumerită: aveam impresia că în decembrie vi-am povestit despre acest spray de protecție de la Cien, dar defapt vă vorbisem despre celălalt pe care îl dețin și pe care l-ați văzut cel mai recent în „Preferatele lunilor martie și aprilie”.
        Sinceră să fiu, și acest produs de protecție solară l-am achiziționat anul trecut în speranța că voi ajunge la mare să mă bronzez, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Cred că a costat aproximativ 20 de lei, ca și celălalt spray.
        Ceea ce vreau să vă menționez în primul rând e faptul c-am luat o țeapă pe neatenția mea cu ambele produse de protecție solară Cien pe care le dețin: nu au decât protecție UVA, de aceea m-am bronzat puțin pe zonele expuse soarelui vara trecută, cu toate că nu făcusem niciun minut de plajă.
       Dacă mai vreți să achiziționați această variantă de protecție solară, mie mi-a plăcut:

  • are un miros mai plăcut decât celălalt produs, aproape floral aș spune;
  • are un factor de protecție 30, ceea ce ok;
  • cică e rezistent la apă, dar n-aș băga mâna în foc că vă mai protejează într-un fel sau altul de acțiunea razelor solare;
  • e mai puțin uleios ca cealaltă variantă a mea;
  • la expunere scurtă, în reprize de vreo maxim 30 de minute, tot vă bronzați, dar eu n-am pățit-o și cu arsul, ca în mod normal.
        Cam atât aş avea de spus despre produs, pe lângă nota de 7 / 10.

2 comentarii:

  1. eu folosesc rar produse de protectie (mare greseala, stiu, dar daca le folosesc, nu ma mai prinde soarele deloc.
    ps> site-uri de advertoriale> advertoriale.eu, e-advertising.co. mai sunt articole la care iei 5-6 euro si intr-o luna reusesti sa strangi ceva banuti pe paypal. acum sunt articole de vreo 50 euro, minim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, și eu vreau să mă prindă soarele puțin, nu e sănătos, dar e frumos.

      Mulțumesc pentru sugestii.

      Ștergere