joi, 12 mai 2016

Cum mai stau cu proiectul „Pan that palettes” la treimea intervalului

        Hello! Chiar n-am idee de un titlu fain la postarea aceasta, pe care-am scris-o marți și am ales s-o programez pentru dimineața asta. Dar măcar am scuza bună că am terminat, în seara asta, al treilea lucru pentru masterate din cele 8 de care știu, deci îs tare. Ce-i drept, la fiecare dintre cele 3 lucruri terminate mai am chef să mai umplu de pomană hârtiile, dar momentan vreau să mă axez pe terminarea a cât mai multor lucruri, și mai puțin pe numărul total de pagini, dar va veni o vreme în care voi acorda o atenție sporită și acestui aspect dacă nu voi fi în criză de timp.

        Deci să trecem la treburile pe care le am pe ziua de azi la capitolul cosmetice:


        Din fardul de la essence, „Cappuccino, please!”, nu mai am foarte mult, mi se stricase „balamaua” și n-am observat iar rezultatul a fost acțiunea lui de a pupa parchetul, nu am reușit să mai salvez exagerat de mult din el, dar preferam să se întâmple acest accident cu paleta de 20 de farduri pe care mi-e mai greu s-o asortez. Mi-a plăcut foarte mult acest fard deoarece e o nuanța frumoasă de nude pe care o pot asorta cam cu orice, chiar și la o ținută all black.


       Și din acest fard trio de la Cien, varianta „Lilac” am reușit să mai consum din movul din mijloc și din culoarea închisă, e un fel de mov care trage la negru. Cu toate acestea, rozul mi se pare cel mai versatil, e u fel de baby pink, nu e chiar atât de pigmentat astfel incât îl pot asorta la mai multe culori și nuanțe din garderobă.


        Din această paletă nu se prea poate observa c-aș fi folosit foarte multe culori prea intens, sunt mici și prea multe pentru gustul meu din această perioadă, plus că culorile foarte intense mi se par cam greu de purtat, mai ales ultimele 8 culori. Momentan, am ajuns să le încerc prin casă, dar am prilejul de a învăța ușor ușor să le blenduiesc cât de cât uman dar și să mai consum din nuanțele greu purtabile.

       Cam așa stau cu cele 3 palete pe care vreau să le consum cât mai intens anul acesta la 1/3 din perioada acordată consumului lor intens.

4 comentarii:

  1. uau, ai planuri mari! eu nu-mi propun chestii de genul palete de machiaj/farduri pentru ca sunt convinsa ca n-am sanse sa consum nici 1/2 din ele intr-un an :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-mi fac speranțe să le termin, dar altfel nu le-aș mai folosi decât o dată-n lună, ceea ce e păcat dacă tot am dat banii pe ele, nu-i așa?

      Ștergere
  2. Eu nu mai iau palete asa multe. Am doua-trei nuante si gata. Am constat ca ma fixez pe o culoare si dupa ce o consum stau cu sertarul plin de cutiute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am observat și eu asta, probabil voi avea mai devreme sau mai târziu un moment din ăla în care să-mi arunc la gunoi toate paletele de farduri și să și duc gunoiul la tomberon înainte să-mi pară rău

      Ștergere