joi, 12 noiembrie 2015

Review: Loțiunea tonică pentru ten mixt de la K - Classic care


        Hello! După 2 zile de absență foarte lungi (cel puțin pentru mine), a venit timpul pentru o nouă postare. Știu, azi e joi, de obicei nu prea mai postam recenzii în această zi a săptămânii, dar chiar n-am avut chef ieri să stau și să mă documentez.
        Azi vă povestesc puțin despre loțiunea tonică pentru ten mixt a celor celor de la K - Classic care. Se găsește prin lanțul de magazine Kaufland, K - Classic fiind marca lor proprie, și, din câte țin eu minte, produsul costă undeva la 5 - 6 lei, sper să nu mă înșel. De ce am achiziționat produsul? Pentru că aveam nevoie de ceva care să îndepărteze eventualele urme de săpun dar și de machiaj și n-am mai găsit apa micelară de la Blanchette B, iar bifazicul de ochi de la ei mi se părea foarte scump la vreo 8 lei și ceva.
        Sinceră să fiu, produsul mi se pare bun, îmi îndepărtează urmele de machiaj (eu nu prea port machiaj, așa că nici nu prea are ce curăța). Totuși, nu-mi place mirosul, e mult prea artificial dar și faptul că nu mă ajută cu nimic în privința tenului gras. Deci are și multe minusuri.
        Din partea mea are nota 8.

4 comentarii:

  1. daca nu ma insel, are alcool in ea. Tin minte ca am vazut si eu lotiunea tonica, dar alcoolul m-a speriat si n-am mai cumparat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apa micelara de Kaufland ai incercat-o? Pentru ca mi se pare interesanta, dar nu am testat-o inca si vreau sa stiu daca e buna. Si am vazut ca tu ai incercat multe produse marca proprie Kaufland si de aia te-am intrebat pe tine. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am încercat apa micelară de la Blanchette B și cea pentru ten sensibil de la Garnier (cea cu capac roz); vorbind strict de vreo apă micelară de la k - classic care, nu am folosit

      Ștergere