duminică, 5 aprilie 2015

Review: Șamponul Elseve Arginine Resist Light

        Hello everybody! Azi povestesc puțin despre șamponul Elseve Arginine Resist Light. L-am cumpărat prin august - septembrie anul trecut ca să fie pereche cu balsamul de păr pe care-l foloseam în acea vreme, și anume Elseve Arginine Resist.
        Ce mă așteptam eu să facă șamponul? Să-mi curețe părul, să-mi ofereo rezistență mai mare părului, să nu-mi mai cadă atât de rău părul, deși pun pariu că e absolut normală cantitatea de păr pe care-o pierd, să nu-mi încarce părul mixt pe care-l am.
         Cu ce m-am ales? Cu păr uscat rău de tot și cu o mătreață de mă urcam pe pereți. Cam atât. Ah, da, și cu o experiență nu foarte plăcută cu Head & Shoulders, căci trebuia să fac ceva mătreața respectivă, nu? Așa că produsul s-a terminat fiind folosit drept gel de duș și gel de curățare pentru vană și chiuvetă după șamponul colorant de la Delia Cosmetics. Nu știu de ce a avut efectul acesta asupra rădăcinilor mele, având rădăcini care se ung una - două, n-ar fi trebuit să mi le usuce. Chiar n-am crezut c-o să reacționez atât de negativ la acest șampon.
        Dacă aș recumpăra acest produs? Categoric nu, e pe lista neagră alături de alte șampoane care m-au dezamăgit și despre care o să fac într-o bună zi un lung și întreg articol, dacă nu mai multe de-a lungul timpului.
        Notă acordată: 1 / 10.

2 comentarii: