duminică, 26 aprilie 2015

Review: Laptele demachiant Doina de la Farmec


        Hello! Cred că azi încep cu un review despre un lapte demachiant, de multă vreme n-am mai folosit așa ceva, cred că din perioada în care-am dat BAC-ul, asta fiind acum aproximativ 4 ani.
        Nici nu mai țin minte exact când l-am cumpărat, cred că în ianuarie - februarie anul ăsta, dar categoric a fost achiziționat din Auchan, la incredibilul preț de 1,5 lei. M-am mirat că era atât de ieftin dar m-am gândit că o fi din cauza faptului că e un produs românesc dar la câteva zile după achiziționare m-am dumirit: produsul expira la sfârșitul lunii octombrie 2015 așa încât îl scoseseră din timp la reducere să nu le rămână pe stoc. 
        M-am înțeles foarte bine cu produsul, mai ales că îl consider un chilipir, mai doream și încă mai doresc să îl reachiziționez, dar nu-l mai găsesc defel nici în Auchan, nici în magazinele Kaufland din Nufărului sau de pe Borșului. În cazul meu, produsul îmi hidratează, hrănește și curăță cu brio tenul. Și în plus mi-a plăcut că era destul de lichid așa încât nu trebuia să consum mult produs iar cele 125 ml mi-au ajuns undeva la 4 săptămâni.
         Raportul calitate / preț a fost mare (foarte mare) la prețul acela redus, așa încât aș recumpăra produsul chiar și la un preț de 6 - 8 lei, cât mă gândesc c-ar costa neredus.
        Notă acordată: 9,5 / 10.

2 comentarii: