sâmbătă, 16 martie 2019

Review: Gelul intim cu aloe vera de la Caterine


Hello! Cum mai sunteți?

Pentru astăzi m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva cuvinte despre gelul intim cu aloe vera de la Caterine. Sincer, nu știu exact cât e de accesibilă marca Caterine, eu o găsesc în Kaufland, iar pentru mine e ok, deoarece e aproape. Iar pentru că m-a ținut enorm de mult, nu mai știu exact cât a costat, probabil undeva la 5 - 7 lei, nu cred să coste mai mult de atât.

Cum am mai menționat, produsul ține foarte mult, cred că am tras de el mai bine jumătate de an, cu excepția a vreo 2 săptămâni când am fost plecată și zău așa că nu mi-a ars să mai car încă un produs cosmetic cu mine. Motivele pentru care consider că m-a ținut atât de mult deși îl foloseam zilnic sunt faptul că bidonașul e de 500 ml iar produsul e destul de lichid ca compoziție. Deși consider că a fost un produs bun și spornic caare nu mi-a cauzat neplăceri, trebuie să ridic două bubițe: culoarea verde care poate fi rezultatul unor coloranți cât și faptul că eu percepeam să aibă un miros discret.

Per total, eu îl consider un produs ok de folosit, fiind curioasă și de cealaltă variantă pe care am observat-o prin Kaufland.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu