luni, 15 februarie 2016

Ce-am mai facut in ultima saptamana #19

        Hello! Cum o mai duceti?
        Eu am avut o saptamana mai plina, dar nu pe la masterate, ci acasa. M-am mutat in sfarsit in propria casa desi mai am de spalat o gramada de haine de pat si prosoape lasate mostenire de bunica, plus vase si carti, tot mostenire si acestea.
        Luni am avut ultimul examen, am plecat din Rogerius direct in campus si a fost foarte lejer, in vreo 27 - 30 de minute am fost la examen, nu m-am mai stresat ca nu mi-e suficienta o ora sa ajung linistita la examene.
        In rest, multa curatenie, incep incet - incet sa revin la cura de slabire, multe haine spalate, cateva ture de food shopping si ceva cosmetice mi-am mai luat, sper sa reusesc sa va povestesc mai pe larg intr-un alt articol pana la sfarsitul lunii.
        Vineri era sa-mi stric aparatul de gatit la aburi, atata l-am lasat sa functioneze nesupravegheat pana a ramas fara pic de apa, am crezut ca atata i-a fost dar se pare ca soarta are alte planuri cu el caci functioneaza perfect inca.
        Vremea a fost foarte schimbatoare zilele astea, dovada si durerile mele de incheieturi, numai nu reusesc sa scap de ele, nu-s insuportabile doar enervante...

2 comentarii:

  1. Ma bucur pentru tine ca ai finalizat cu mutarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e putin horror cu capitolul curatenie dar chiar sper sa imi fie mai bine pe viitor cad n-o sa ma mai obosesc emotional ca nu-mi ajunge timpul sa ajung la timp la examen

      Ștergere