marți, 13 octombrie 2015

Ultimele cumpărături

        Hello! A mai venit timpul să scriu și despre produsele pe care le-am mai cumpărat în ultima vreme, căci s-ar putea să încep să le fac recenzii pe sfârșitul săptămânii acesteia.


        Așadar, să începem cu 2 produse cumpărate din Kaufland: un antiperspirant Rexona sexy bouquet pe care l-am prins la ceva promoție, fiind redus de pe la 9 lei și ceva până la 7 lei și ceva, aproximativ 2 lei fiind câștigul meu; apoi am mai luat o rezervă de săpun cremă K Classic cu nufăr, marcă proprie Kaufland, la vreo 4,5 - 5 lei litrul de săpun, fiind mai ieftin ca rezervele de 1 litru Cien XXL.


        Tot din Kaufland am luat și pasta de dinți Colgate Herbal Propolis, am găsit o mega ofertă, 125 ml de pastă la doar 5,75 lei parcă (sau 5,25 lei, ceva de genul ăsta), cu atât mai mult cu cât Colgate Herbal e pasta mea preferată de dinți. Apoi, din DM am luat doar 3 produse: un antiperspirant Balea Dry, un gel de duș Balea cu săruri din Marea Moartă și lemongrass și varianta full-size a cremei de duș Balea Limette & Aloe Vera.


        Tot din Kaufland mi-am luat niște dischete demachiante de la Caterine, o cremă de mâini Blanchette B Regenerating și un ulei de levănțică la vreo 3,5 - 4 lei dar nu miroase atât de bine ca uleiul de levănțică din King Art.


        Tot din Kaufland mi-am cumpărat (sau mai bine zis mi-am făcut ditamai stocul de produse) 6 pachețele mici de șervețele umede de la Amelia și un pachet mare de șervețele umede de la Wickies. Îmi mai cumpărasem și un set de zece pachețele de batistuțe de nas, dar mi-am dat seama că nu le-am pozat la multă vreme după ce-am desfăcut ambalajul mare.


        Și tot din Kaufland mi-am luat două pachete de cafea decofeinizată: un Jacobs Kronung și un Tchibo. Ambele aveau un preț de aproximativ 12,5 lei / 250 gr. În ultima vreme mi-am făcut obiceiul de a combina cafeaua normală (adică cu cofeină) cu cea decofeinizată, astfel încât ceea ce rezultă să conțină doar 1 / 3 cafea normală.


        Tot din Kaufland am luat și săpunul solid Dove go fresh fresh touch cu castravete. Și am terminat cu Kauflandu-ul. Din Auchan am luat așa: un șampon uscat Kallos GoGo (doar pentru el m-am dus în mod special prin Auchan), un pachet de benzi pentru epilarea cu ceară care conține 50 de benzi de hârtie la un preț de aproximativ 7,5 lei, două pachețele de șervețele umede pentru geantă de la Sleepy, un pachet mare de șervețele umede marca proprie Auchan și un pachet de șervețele umede de la Freshmaker.
         Cam acestea mi-au fost cumpărăturile cosmetice din ultima vreme. Voi ce-ați mai achiziționat în ultima vreme?

4 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi plac deodorantele Balea. Sunt neasteptat de bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am încercat încă niciun deodorant Balea, m-am limitat doar la antiperspirante, am mai mare încredere în ele.

      Ștergere