luni, 5 octombrie 2015

Am gustat și: Ciocolata Mister CHOC Latte Macchiato


        Hello! Deși sunt la cură de slăbire de ceva vreme, m-am gândit să vă îndulcesc măcar pe cei dintre voi care nu sunteți la cură de slăbire sau n-aveți probleme de control al glicemiei.
        Această ciocolată a fost cumpărată cândva prin iulie, căci de pe 18 august sunt la cură de slăbire intensivă astfel încât s-ajung sub 100 de kg până la mijlocul lui noiembrie, iar prin Rogerius nu ți minte s-o fi avut.
        Ciocolata e lută din Lidl, nu cred c-am dat mai mult de 6 - 7 lei  pe ea, are 200 g și de fapt conține 11 batonașe de ciocolată. Din câte-mi aduc eu aminte, e foarte foarte dulce, dar totuși aduce a aromă de cafea. Atenție, sincer vă spun acuma, dă o serioasă dependență, eu nici nu-mi dădeam seama cum și când se termina ditamai cutiocul de 11 batonașe. Asta pe lângă faptul că-s o mare iubitoare de ciocolată , zahăr, cartofi și cerealifere (pâine, paste făinoase de tot felul, cereale de micul dejun etc), așa încât nici nu-i de mirare că de-a lungul anilor am ajuns să stau foarte rău cu numărul kilogramelor acumulate.
        Eu îi acord acestei ciocolăți nota 10 / 10, dar pentru multă multă vreme o să mă mulțumesc doar cu ciocolată amăruie cu minim 70 % cacao.

2 comentarii:

  1. mmmm...nu am gustat-o dar as vrea vre-o 2 :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, ți-aș da, dar ar trebui să-ți trimit toată cutia din cauza faptului că eu nu mai consum zahăr de o bună perioadă de timp.

      Ștergere