miercuri, 18 martie 2020

Review: Cremă de mâini cu mușețel bună și ieftină de la Floren


Hello! Cum mai sunteți? Sper că vă găsesc bine în perioada aceasta mai de izolare la domiciliu (nu-mi place s-o privesc ca pe-o carantină generalizată). Acum, cu toată situația de față sper să fiu și eu mai produsctivă pe anumite domenii mai mult sau mai puțin personale, dar se pare că pentru astăzi nu prea mi-a ieșit.

„Vedeta” articolului de astăzi nu este starea asta generală reprezentată de coronavirus, ci mai degrabă ultima cremă de mâini testată de subsemnata, și anume crema de mâini cu mușețel a celor de la Floren. Bănuiesc că e un produs maghiar importat de cei de la Bănuțel, iar pentru naționalitatea produsului v-aș ruga să nu-mi dați în cap. Crema are o consistență lejeră, intră destul de ușor în piele, ceea ce este foarte important pentru mine. Plus că este foarte spornică, eu cumpărând-o acum 3 luni de zile și în proporție de 95% doar pe ea am folosit-o și încă mai am din ea. Iar 4,5 lei pentru 200 ml de produs este mai mult decât ok în condițiile în care cam avem nevoie de produse eficiente și ieftine care să ne țină cât mai mult cu putință.

Ca și o concluzie generală, ar fi prima opțiune de recumpărat când se termină cutia de față dacă nu mi-ar fi prea lene să merg până în Bănuțel strict pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu