marți, 1 septembrie 2015

Review: Șamponul uscat Balea Trend It Up


        Hello! Știu, e începutul toamnei iar poate o grămadă dintre cititori se vor întreba de ce mai scriu un articol despre un șampon uscat când imediat ne vom trezi cu vreme rece și ploioasă. Ei bine, cine are părul gras ca mine știe că venirea vremii reci nu aduce o prea mare îmbunătățire a stării podoabei capilare. Personal, pe timpul verii (a se înțelege timpul cald, nu doar strict cele 3 luni de vară) resimt o acutizare a îngrășării părului. Gen, dacă când e frig afară îi ia părului meu aproximativ 72 - 84 de ore să fie slinos și lipit de scalp în modul acela inestetic pe care-l știe lumea, când e cald resimt această problemă după poate nici 48 de ore.
        Am primit acest șampon uscar cadou de 1 & 8 martie, dar fiind un produs marca Balea, sigur e de găsit prin DM. Asta, dacă, desigur, aveți ocazia să-l găsiți... eu cred c-am așteptat 2 - 3 luni după el.
         Ce-mi place cel mai mult la produs e eficiența sa, căci țin minte că l-am folosit întrr-o seară, înainte să ies din casă, iar a doua seară (deci, după 24 de ore de când îl folosisem) încă îi mai simțeam efectul pe păr, dar cum deja trecuseră 4 zile de când nu-mi mai spălasem părul în modul clasic cu șampon normal și apă, am zis să nu mă risc și să mă spăl.
         Ce nu-mi place la produs e faptul că mă mai trezesc pe alocuri cu pudra aceea albă.
         Despre cât de greu se consumă acest produs, încă nu vă pot spune, căci încă-l folosesc (m-au ținut bine șampoanele uscate de la Kallos) dar și a faptului că nu întotdeauna îl folosesc între 2 spălări pe cap.
          Nota mea: 10 / 10 și sper să-l regăsesc prin DM când merg pentru achiziția unor asemenea produse.

6 comentarii:

  1. pentru ca părul să fie curat trebuie spălat cu săpun. şamponul nu spală părul, doar îl descurcă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cu reactia mea la majoritatea sampoanelor ce fac, adica cu matreata? sapunul n-ar trebui sa usuce si mai rau scalpul?

      Ștergere
  2. pentru ca părul să fie curat, trebuie spălat cu săpun. şamponul nu spală părul, doar îl descurcă. sunt fată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cu reactia mea la majoritatea sampoanelor ce fac, adica cu matreata? sapunul n-ar trebui sa usuce si mai rau scalpul?

      Ștergere