Hire Me Direct

vineri, 18 septembrie 2015

Ultimele noutăți

        Hello! Cum miercuri seara eram în pană de idei, am decis să vă arăt ultimele 6 produse care-au intrat în posesia mea într-un fel sau altul.


        Cele 2 pachete de șervețe umede le-am luat din Kaufland și Lidl, fiecare la 2,99 lei pentru pachetul de 72 de șervețele umede. Pachețelul de dischete demachiate și deodorantul Adidas Pure Lightning au ajuns la mine de la mama, ea iar le avea și numai nu le mai folosea. Dischetele i le luasem eu prin februarie când îi consumasem eu un alt pachet și mi-am zis că ar fi frumos din partea mea să i le înlocuiesc. Iar deodorantul și l-a luat de când a început vara calendaristică și a folosit doar vreun deget de produs iar restul stătea în baie neatins.


        Aceste două ceaiuri le-am luat din Lidl căci nu prea mai aveam nici ceai verde prin casă nici ceai de fructe. De ceaiul de fruccte îmi era foarte dor, iar motivul pentru care mi-am luat ceai verde vi-l voi dezvălui în postarea de duminică, dacă veți citi cu atenție.

2 comentarii:

  1. ceai de fructe <3 ,vara asta nuprea am baut ceaiuri ,insa cum da frigul mafac o mare bautoare de ceaiuri :) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacă cineva mi-ar observa câteva săptămâni obiceiurile, ar putea spune că-s o mare iubitoare de cafea, ceaiuri și lactate

      Ștergere