vineri, 25 septembrie 2015

Review: Gelul scrub de față de la Nivea


        Hello! Iar a venit momentul să fac recenzie unui produs cumpărat de mama dar pe care tot eu ajung să-l folosesc și chiar să-l și termin.
        Nu mă întrebați de unde și cu cât a fost luat, căci habar nu mai am. Dar mă bucur că m-am ales pe gratis cu un produs destinat gomajului facial.
        Produsul nu este unul deosebit, are particulele acelea abrazive enorm de mici și chiar nu simt că-mi curăță prea eficient fața, asta probabil și din cauza faptului că are și efect de hidratare (mie mi se pare efect de cremă de față). Ceea ce mi se pare foarte interesant și chiar îmi place la produs e faptul că nu am nevoie de o cantitate prea mare de produs (a se vedea a doua poză, unde nu e foarte mult produs, dar, cel puțin o treime se duce pe canal din start căci și atâta e prea mult produs pentru o singură utilizare), așa încât e foarte spornic iar în condițiile în care e folosit cu regularitate de 2 -3 ori pe săptămână cred că ajunge să se consume în 8 - 12 săptămâni, deci și-ar scoate berechet investiția făcută.



        Din partea mea are o notă de 7 / 10 din cauza mărimii particulelor abrazive și a faptului că nu pare să facă față prea bine tenului meu gras.

4 comentarii:

  1. Eu nu am gelul acesta de la Nivea, insa am unul de la Yves Rocher asemanator, in sensul ca are si acela particula foarte fine exfoliante. Ma inteleg bine cu el, insa parca l-asi schimba, ca se termina curand. Mai facut acum urioasa cu acesta de la Nivea :)
    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mă bucur că reușesc să stârnesc curiozități prin review-urile mele

      Ștergere
  2. imi fac in casa scrub si pentru fata si pentru corp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și eu îmi mai fac scrub pentru corp în casă, cu cafea proaspăt râșnită

      Ștergere