miercuri, 16 septembrie 2015

Review: Ceaiul Assam de la Dukat


        Hello! Uite ca s-au scurs si saptamani bune de cand am cumparat acest ceai, iar acum ma pot lauda cu faptul ca-l consum aproape in prostie.
        Cum de rand ca-l consum aproape in prostie? Pai, bine... In sfarsit, m-am pus si eu pe dieta, iar cafeaua si ceaiul negru, pe langa alte produse nu sunt prea recomandate. Iar eu, stiind ca si ceaiul negru are cofeina in el, dar nu chiar atat de multa, m-am gandit ca, initial, ar fi binevenita o reducere treptata a cofeinei pe care o consum. Iar urmarea a fost: in loc de 3 canoace de cafea cu lapte 1,5 % grasime, indulcitor artificial si gheata, acum consum cam o singura asemenea cana de cafea iar pe a doua o inlocuiesc aproape tot timpul cu o cana de ceai negru sau ceai rooibos. Nu e foarte ok, dar macar am redus cantitatea de cofeina cu o treime sau chiar cu jumatate.
         Ceea ce iubesc la acest ceai e faptul ca mi se pare a fi un ceai negru obisnuit pe care pot sa-l completez cu ceea ce consider eu de cuviinta: ceva de indulcit, lamaie, lapte sau asemenea produse pentru cine le prefera.
        Nu mai tin minte cat am dat pe cutia de 25 de pliculete, ultimele dati cand am fost prin Kaufland am tot uitat sa ma interesez de pretul unei asemenea cutii, dar pe mine ma tine aproximativ 3 - 4 saptamani o cutie din asta de ceai, depinde de circumstante. Din partea mea are nota 10 / 10.
        Iar pentru azi, vi-am pregatit un link catre o ruda a acestui produs.

2 comentarii:

  1. ceai negru n-am baut decat din Turcia. Daca zici ca se gasese in Kaufland am sa il caut si eu,Il beau pt gust nu neaparat pentru alte rezultate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu iubesc ceaiurile pentru gustul lor, iar unele și pentru beneficiile pe care le aduc corpului nostru

      Ștergere