joi, 10 septembrie 2015

Despre pielea mea

        Hello! In ultima vreme am inceput sa fiu mai atenta la pielea mea in general, nu doar la ten si la scalp. Unul dintre motivele care m-au provocat la aceasta atentie a fost dieta pe care-am inceput-o imediat dupa jumatatea lunii trecute.
        Daca pana nu demult, ma plangeam ca de-a lungul zilei chiar si pielea de pe corp da semne ca s-ar ingrasa, acum mai are cand mi se pare ca se usuca. Inca nu m-am lamurit in ce conditii mi se usuca, dar ca preventie generala folosesc un sapun solid sau un gel de dus care are in compozitie si uleiuri atunci can ma spal sau folosesc o data la 2 - 3 zile lotiunea de corp cu ananas de la Balea despre care-am mai vorbit sau voi vorbi zilele astea sau unul dintre cele 2 uleiuri de bebelusi Johnsons Baby din dotare (cel cu musetel sau cel cu aloe vera, dar se pare ca nu am poza separata cu cel de musetel).




        Stiu ca voi fi foarte blamata de acum incolo, dar cat priveste frecventa dusurilor / bailor, mai am cate o zi din an in paste cand sar peste etapa spalarii deoarece consider ca nu e cazul.  Cand ma spal, am obiceiul sa folosesc gelurile de dus e la Cien sau de la Fa in ultima vreme, ceea ce se poate observa daca dati click pe eticheta „preferatele lunii” si o sa va apara toate articolele de genul acesta din arhiva blogului acesta.
        Pentru fata folosesc de obicei sapun solid de maini, nu-mi fac  probleme deoarece am tenul gras asa incat mai nimic nu-l poate rani (cel putin in conceptia mea). Apoi, mai folosesc macar o lotiune tonica sau micelara pentru a indeparta si ultimele resturi de ceea ce n-ar trebui sa existe pe fata mea. Uneori ma mai dau cu crema de fata special pentru ten  gras, dar nu e ceva imperativ. Si fac acest ritual de 2 ori pe zi.
        Pe maini ma spal cu ce apuc: sapun lichid (Cien, Finale, marca proprie Auchan, Vir, ceva la 1,5 lei din Kaufland), gel de dus (Cien, Fa) sau sapun solid (Nancy, Fa). Dar folosesc in general si o crema sau un balsam de maini, printre marcile folosite numarandu-se Sandel, Dove, Atrix, Cien si Neutrogena. La unele chiar gasiti review-uri pe acest blog.
        Cam atat am avut sa va povestesc despre pielea mea pentru moment, iar acum va las urmatorul link.

2 comentarii:

  1. of cate de bine arata ambalajele astea de la Balea. Asa ma ispitesc mereu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici macar nu stiu de cand e editia asta limitata de lotiune de corp sau daca se mai gaseste macar prin DM; sper sa nu ramai dezamagita in cazul in care trebuie sa bati un oras intreg dupa produs

      Ștergere