miercuri, 2 septembrie 2015

Am gustat și: Ciocolată albă cu alune Bellarom


        Hello! Azi m-am gândit să vă delectez cu ceva bun, deși eu, personal, sunt la cură de slăbire și n-am voie la produsul despre care vă vorbesc astăzi.
         Azi vă voi povesti despre ciocolata albă cu alune „tocate”, că alt fel de descriere nu-mi vine momentan în minte, de la Bellarom. Produsul se găsește în Lidl, cum se intră în magazin, pe primul culoar pe partea dreaptă, peste culoar fiind cerealele pentru micul dejun. Din amintirile mele precare, ciocolata costă între 5,5 lei și 7 lei.
          Mie îmi place la nebunie căci e foarte cremoasă (datorită grăsimilor, doar fiind o ciocolată albă, nu?), dulce (exces enorm de zahăr) și crocantă (datorită alunelor mărunțite).
          Eu îi acord produsului nota 10 / 10 dar nu știu când o voi mai recumpăra căci n-am voie decât la ciocolată fără zahăr cu minim 70 % masă de cacao.

6 comentarii:

  1. tot la dieta sunt si eu, asa ca ramane doar sa salivez la poza :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce dieta urmezi? eu urmez Montignac-ul si sunt hipermultumita acum, in primele zile de dieta

      Ștergere
    2. interesant... nu mori de foame sau sa stagnezi cand de fapt te-ai astepta sa mai slabesti?

      Ștergere
    3. cu dukan niciodata nu mori de foame, plus ca iti poti face cam toate poftele, dukanite, desigur!

      Ștergere
    4. Cam așa e și la Montignac, mai toate rețetele pot fi adaptate, și nici nu mori de foame nici aici. Recunosc că nu m-am pus pe dieta hipocalorică din cauza fricii c-o să devin obsedată de fiecare calorie mâncată și c-o să-mi facă probleme foamea și apetitul meu destul de mare.

      Ștergere