marți, 17 martie 2015

Ultimele cumpărături de cosmetice pe primăvara asta

        Deja mi s-a acrit de mătreață, mâncărimi de scalp și iritații așa încât mi-am luat un șampon anti-mătreață joia care a trecut, când am trecut prin Auchan după cereale și fructe deshidratate.


        Șamponul în cauză este un șampon Farmec Natural cu gălbenele, cimbrișor și busuioc, are 400 ml și a costat 9 lei, și care mi-a fost și recomandat de către Iguanitza. Încă nu știu exact ce să spun despre produs, abia l-am folosit de 2 ori, știu sigur că curăță foarte bine părul și nu-l încarcă. Totuși, mulțumesc de recomandare!
        Al doilea produs este un balsam de păr Cien Volume and Style, l-am luat după pățania cu consistența balsamului de păr Balea. Nu l-am încept propriu-zis încă, i-am observat consistența doar. Și are aceeași consistență ca balsamul de păr Elseve Arginine resist, deci asta înseamnă că balsamul de păr Balea cu cofeină are o consistență mai dubioasă, dar vreau să subliniez că în ciuda consistenței mai dubioase își face bine treaba și l-am subestimat; e adevărat, totuși, că abia după ce mi s-a uscat părul i-am observat efectele, cât părul mi-e ud am impresia că am o căpiță de fân în cap. A costat vreo 5 lei în Lidl și l-am cumpărat lunea trecută, înainte să mi se facă atât de rău.

2 comentarii:

  1. de la Farmec am folosit demachiantul din aceeasi gama, si mi-a placut mult. Am vazut si eu in Lidl ca au schimbat ambalajul la gama Cien, dar nu mi s-a lipit nimic de mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și șamponul acesta mi se pare că-mi usucă părul, dar măcar îmi apar mâncărimile după 48 - 60 de ore de la spălat iar scalpul meu se simte mult mai bine

      Ștergere