vineri, 13 martie 2015

Review: Săpun lichid Cien lapte & miere

        Hello everybody! Azi fac tot un review, de data asta la un săpun lichid.
       Săpunul l-am luat pe la mijlocul lui noiembrie și l-am consumat în ianuarie - februarie, atât de mare îmi era stocul de săpunuri lichide. Vestea bună la momentul în care consumam acest săpun era faptul că abia în perioada aceea îmi cumpărasem o sticluță de 400 ml de săpun lichid ca rezervă, să nu rămân fără săpun lichid prin casă.
        Săpunul are un miros interesant, dar îmi lasă mâinile un pic cam prea catifelate pentru gustul meu. De fapt, nu prea sunt eu fană a săpunurilor cu miere și lapte în general din cauza asta. Dar săpunul de față își face treaba bine, curăță pielea bine, nu-mi usucă mâinile iar pompița chiar că ține nu numai până la final, ci pot să și reumplu sticla fără să-mi fie frică că mă lasă pompița.
        Dacă aș mai recumpăra produsul? Nu știu exact, poate de plictiseală sau când n-aș găsi alte produse.
        Notă acordată: 8 / 10.

2 comentarii:

  1. cu toate ca nu imi place mirosul mierii, l-as cumpara daca zici ca are efect hidratant. eu locuiesc si lucrez intr-o zona cu apa dura, asa ca ar fi ideal de folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu habar n-am cum e apa pe la mine, dar în perioada în care am folosit acest săpun erau dăți în care simțeam c-aș fi avut nevoie de cremă pe mâini dar erau și momente în care nu simțeam nevoia de cremă pe mâini; chiar n-am reușit să-mi dau seama de ce,zic că e săpunul de vină

      Ștergere