duminică, 15 martie 2015

Review: Șampon uscat Balea

        Hello everybody! În sfârșit a venit să vorbesc și despre dezamăgirea de șampon uscat de la Balea. Am cumpărat și folosit șamponul prin octombrie (eventual și puțin noiembrie) înainte de a descoperi produsul de la Kallos.
        Eram atât de bucuroasă că am găsit și în Oradea un asemenea produs după ce primisem primul meu șampon uscat de la o prietenă din Ploiești, încât nici n-am cercetat prin blogosferă înainte de a-mi achiziționa șamponul în recipient albastru de la Balea; și rău am făcut că nu m-am interesat, am fost dezamăgită.
       Spre deosebire de Kallos GoGo și Batiste (Original cred), Balea albastru nu-și făcea treaba decât, în cel mai bun caz, pentru 3 - 4 ore, iar apoi, părul meu arăta mai oribil decât înainte de a mi-l aplica.
        Produsul se găsește în magazinele DM care comercializează multe dintre produsele Balea pe la noi, și costă undeva la 8 - 9 lei.
        Dacă aș recumpăra produsul? Nu. Prefer să mă complic s-ajung la Auchen și să-mi fac stoc de produse Kallos GoGo sau să testez pe viitor produsul oferit de cei de la Swiss o Par.
        Notă acordată: 3 / 10.

        Later edit: Vedeți că lasă o oarecare cantitate de praf pe mobila din camere, îl recomand pentru folosință în baie.

2 comentarii: