vineri, 6 martie 2015

Review: Gel de duș cremă Cien Sensitive

        Hello everybody! Cum n-am găsit absolut nicio referire la cosmetice în reclamele de la Lidl pentru săptămâna viitoare, azi e vorba din nou despre un review, de data aceasta la un gel de duș cremă.
        Produsul căruia îi e destinată ziua de astăzi e gelul de duș cremă Cien Sensitive. Ca orice produs Cien, e achiziționat din Lidl, chiar înainte de Crăciun, cu ocazia altor achiziții; din câte îmi amintesc eu, a costat 4,5 lei (aproximativ 1 euro); săptămâna trecută, fiind săptămână de reduceri, iar produsul de față nefăcând parte din vreo ediție specială / limitată, s-a putut găsi și la 3,49 lei, la fel ca un gel de duș Cien normal. Eu n-am avut șansa aceasta duminică, când am trecut prin Lidl, și vă voi spune luni cu ce ocazie. Sincer, vreau să combin acest gel de duș cu gelul de duș Cien Destination  Barbados deoarece acesta din urmă mi se pare a mirosi mult prea tare a nucă de cocos, și mă deranjează tăria mirosului.
         Ce îmi place la produs:

  • mirosul delicat, care să păstrează undeva la 3 - 4 ore pe piele
  • se consumă greu, n-am nevoie de foarte mult produs o dată
  • face spumă moderat
  • raport bun preț / calitate
  • nu-mi usucă pielea chiar deloc 
        Ce nu-mi place la produs: nu i-aș putea găsi ceva defect, doar că parfumul mi se pare neutru, nici nu-mi place, dar nici nu-l urăsc.
        Dacă aș recumpăra produsul? Tot ce e posibil, nu știu ce-mi rezevă viitorul.
        Notă acordată: 9 / 10.

2 comentarii:

  1. de la Cien n-am prea incercat multe, trebuie sa remediez problema!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu-mi mai amintesc ce-mi aducea tata prin liceu de la Cien; tin minte "muntele" de geluri de dus si sapunuri lichide, dar sortimentele nu. Iar acum m-am dat atat pe editiile speciale cat si pe produsele "permanent" pe stoc. Si sincer, mi-as mai luat la un moment dat cel putin 2 sticle din gelul de dus crema Cien Sensitive pentru 2 proiecte total diferite.

    RăspundețiȘtergere