duminică, 1 martie 2015

Review: Crema de mâini Blanchette B Regenerating

        Hello everybody! Azi am ajuns să vorbesc puțin și despre crema de mâini Blanchette B Regenerating. Sper să nu mă urâți prea tare c-am dat-o atât de tare pe review-uri în ultimele săptămâni, dar m-am gândit să vă împărtășesc părerile despre anumite produse, în speranța că voi ajuta pe cineva în procesul de achiziționare a unor produse.
        Crema am achiziționat-o acum nu știu cât timp, sinceră să fiu, evident dintr-un Kaufland. Prețurile la cremele de mâini Blanchette B sunt, în general, accesibile, fiind în intervalul 2,5 - 4 lei pentru 150 ml de cremă, chiar nu știu pe ce motiv le urcă și coboară.
        Ce îmi place atât de mult la cremă? În primul rând faptul că nu trebuie să întrebuințez o cantitate masivă la o singură utilizare; în al doilea rând, se consumă greu în timp, cu atât mai mult cu cât nu mă dau de o mie de ori cu cremă pe mâini în fiecare zi, ține destul de bine pe mâini; în al treilea rând, are un miros ok și un preț accesibil tuturor, chiar și celor cu venituri mai modeste sau sub media pe țară.
        Ce nu-mi place: în primul rând faptul că e o idee cam grasă crema; în al doilea rând, faptul că toate magazinele Kaufland sunt puțin cam greu accesibile din zona în care locuiesc.
        Dacă aș mai achiziționa produsul? Bineînțeles, dacă n-ar exista atâtea tentații, aș folosi mai des cremele de mâini și n-aș mai primii atâtea creme de mâini, mai ales că tot Atrix cu mușețel la cutie văd că primesc în ultima vreme.
        Notă acordată: 8,5 / 10.

5 comentarii:

  1. o am si eu, in varianta pentru maini si unghii.mie imi place, si o mai folosesc pe la birou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ar trebui s-o termin, c-o am începută de foarte multă vreme.

      Ștergere
  2. Cum as putea procura crema de mâini Blanchette B.cu aloe vera si glicerina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Se pare ca Kaufland ar fi reziliat contractul cu acest furnizor, furnizor care isi distribuia produsele Blanchette B doar in Kaufland. Mai multe informatii ati putea gasi accesand https://www.kaufland.ro/utile/contact.html sau la numarul de telefon 0800 080 888.

      Ștergere