miercuri, 11 martie 2015

Review: Ceaiul negru cu lămâie de la Sir Edward Tea

        În toamna trecută am descoperit întâmplător ceaiurile de la Sir Edward Tea. Și chiar s-a meritat. Au aceeași calitate cu produsele similare de la Lipton, dar prețurile sunt uneori și la jumătate. Asta mi-a dovedit faptul că Lipton-ul investește excesiv de mult în marketing și publicitate, se vinde aproape peste tot dar la ditamai prețurile. În schimb, cei de la Sir Edward Tea CRED că au parteneriat mai degrabă cu Lidl-ul, le găsești produsele în mod sigur prin orice magazinel Lidl și chiar se rentează să-ți iei pentru produsele identice ceai de la Sir Edward Tea pentru că au produse mai ieftine. De exemplu pentru banii pe care îi dai pe 2 pachete de Lipton de ceai negru cu lămâie cu pliculețe normale îți iei cel puțin 3 pachete de ceai negru cu lămâie în pliculețe piramidale deja de la Sir Edward Tea și ai putea rămâne și cu ceva măruntai de la cele 3 pachete. Și-am ales pliculețele normale de la Lipton, că alea-s mai ieftine.
            Acum să revenim la ceaiul negru cu lămâie de la Sir Edward Tea. Mi se par foarte bune, se simte și gustul lămâii puțin. Cald, e foarte bun pentru zilele reci de iarnă; rece, e foarte bun pentru zilele călduroase de vară.
            Cum am mai spus, se găsește în Lidl, undeva la 5 lei și ceva, nu mai țin minte exact, l-am luat acum ceva vreme.
            Dacă aș mai recumpăra produsul? Cu siguranță că da, printre alte produse preferate și unele pe care doresc să le mai testez.

            Nota acordată: 9,5 / 10.

2 comentarii:

  1. incearca si varianta tropical (parca). are aroma de grapefruit si parca un pic de ananas.

    RăspundețiȘtergere
  2. o să mai postez un articol (sper că în noaptea asta) despre ce m-a atras azi prin Lidl, și se află și ceai prin poze

    RăspundețiȘtergere