sâmbătă, 21 martie 2015

Noutăți la Lidl

        Hello everybody! Azi e ziua noutatilor de la Lidl, nu? Bun, caci, in mare, despre asta veti citi.  Ce-i drept, ieri, cand am scris articolul acesta, numai de scris articole pentru blog n-aveam chef. Dar mi-a venit o idee de chef astfel incat sa termin macar acest articol, caci mi se parea foarte important sa acest lucru. Apoi, chiar nu stiu ce s-a-ntamplat cu laptopul meu, se pare ca nu avea chef el sa-mi accepte doleanta de a scrie cu diacritice, asa ca m-am vazut nevoita sa scriu acest articol fara diacritice, cu toate ca stiti ca nu-mi face o deosebita placere sa scriu fara diacritice.


        Ei bine, n-am observat ceva scris despre cosmetice prin reviste, doar enorm de multe obiecte destinate folosirii in procesul de gatire. Chiar nu mi-a prea placut acest lucru, dar n-am ce-i face. Ce mi-a atras atentia prin reviste au fost formele de prajituri mai ales; va spun acum, daca nu stiati, ca sunt ditamai gurmanda, asa ca pentru cine ma cunoaste in particluar n-ar fi ceva iesit din comun sa observe ca m-am oprit la formele de prajituri. Nu stiu ce sa spun despre preturile la aceste ustensile, caci cu toate ca mi-am dorit sa-mi iau asa ceva de foarte multe ori, niciodata n-am reusit. Sper sa-mi iau ceva saptamana care vine, daca tot m-am mai pus pe experiente culinare noi, macar sa ma leg si de niste briosele sau asa ceva, nu? Sincera sa fiu, pana acum nu m-am legat sa fac prajituri de una singur, dar niciodata nu sti ce ne rezerva viitorul.
        Pe langa aceste ustensile, am mai vazut prin reclame si diverse "bibelouri" cu tematica aferenta sarbatorilor ce vin, cateva articole legatede decorarea oualor de Paste si niste vin.
        Nu promit nimic, poate ca voi merge luni prin Lidl si voi poza cate ceva, dar nu e nimic batut in cuie. Tot ce mai vreau sa punctez pe aici e faptul ca martea aceasta am trecut prin Lidl-ul din Nufarul si mai erau cateva sticle din gelul de dus Cien Destination: Marrakesh, o gramada din cel Destination: Sydney (o sa va povestetsc mai tarziu despre el, probabil cam peste o luna cand mi se cam termina si review-urile deja programate), plus inca cateva geluri de dus din colectiile "Winter" si "Asia"; nu stiu daca mai sunt, dar mi s-a parut ciudat ca produsele dintr-o editie limitata de o saptamana care incepuse acum vreo 6 saptamani inca sa se mai gaseasca pe la rafturi. Dar nu ma plang, caci daca as mai avea voie sa-mi cumpar cosmetice si n-as avea atat atat de multe geluri de dus ca rezerva, as fi pus fuguta mana pe vreo cateva geluri de dus Cien Destination: Sydney si inca vreo una sau doua Cien Destination: Marrakesh.

2 comentarii:

  1. am vazut si eu gama de geluri de dus Asia, am mirosit-o chiar. Produsele din silicon sunt foarte utile in bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred că rezistam azi în magazin să iau câteva, dacă ar fi fost apărute deja

    RăspundețiȘtergere