joi, 19 martie 2015

Despre parfumul preferat

        Azi o să scriu din nou un articol puțin mai altfel decât de obicei, dar an-o să fie atât de lung ca cel de acum o săptămână. O să deapăn amintiri despre parfumul meu preferat, sau mai bine zis, despre parfumurile mele preferate, căci sunt două parfumuri. Următoarele rânduri reprezintă amintiri dragi și prețioase pentru mine. De ce? Pentru că-mi amintesc de-asemenea și de persoanele care au legătură cu ele.


        Primul parfum despre care voi evoca amintiri este Avon Today. L-am primit cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae 2011 de la bunica decedată anul trecută. Cum a ajuns să-mi dăruiască așa ceva? Păi, fiica doamnei care o ajuta la ce avea nevoie e reprezentant Avon și i-a lăsat bunicii o broșură în speranța c-o s-o răsfoiesc eu într-una din vizite și-o să-mi trebuiască ceva. Și m-a atras, ca să zic așa, pagina parfumată de la parfumurile din colecția Today Tomorrow Always Forever, deși eram cu inima strânsă din cauza faptului că mă știam și atunci foarte pretențioasă la parfumuri. Ce mă supăra și încă mă supără la broșurile Avon e faptul că paginile parfumate nu miros foarte tare și nu-mi dau seama prea bine de miros.

        Și nu mică mi-a fost mirarea când bunica mi-a dat parfumul cu ocazia lui Moș Nicolae. Și chiar mi-a plăcut mult parfumul. Încă și acum mai țin minte cum mă chinuiam să desfac ambalajul pe tramvai, așteptând să plece tramvaiul de sub Podul CFR spre Kauflandul de pe Borșului (era deja întuneric și nu-mi face prea mare plăcere să umblu pe străzi pe întuneric). Așa a început relația mea cu suavul meu Avon Today. Și în ziua de azi îmi doresc acest parfum, dar mai niciodată nu reușesc să dau de un reprezentant Avon la momentul oportun iar eu n-are rost să devin reprezentant pentru 2, maxim 3 produse pe care le-aș achiziționa de la Avon.


        Al doilea parfum e Beyonce Midnight Heat. Cu parfumurile cântăreței am o relație de love & hate. Pe cât de mult îmi plac unele produse, pe atât de mult le urăsc pe altele, care chiar nu mă reprezintă. Și Rise mi se pare ok, dar preferatul meu e Midnight Heat. Are un miros exotic, îmi induce mirosul fals de nucă de cocos, probabil și pentru că am primit o dată cu el și un pachet de Raffaello, care chiar că are cocos. L-am primit cu ocazia zilei mele de naștere la sfârșitul lui 2012 de la prietena mea, Priscila, de care mi-e foarte dor din anumite motive. Nici măcar nu pot concepe cum a reușit fata asta să-mi aleagă un asemenea parfum. A fost și este absolut absolut fantastică toată povestea, dar îți mulțumesc, Pris! Mai multe despre produs am apucat să povestesc aici.

Cam acestea sunt preferatele preferatelor mele. Care sunt preferatele voastre și de ce?

4 comentarii:

  1. Midnight Heat nu știu cum miroase, dar Today mi se pare unul dintre cele mai reușite parfumuri existente. Are ceva al lui, care-l face să fie unul dintr-un milion. E elegant, feminin și persistă bine pe piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine, Aurora, în privința parfumului Today. Mi-e foarte dor de el, nu l-am mai avut de atunci, doar l-am mai simțit pe o colegă la un moment dat.

      Ștergere
  2. Today este fantastic. O sa caut si eu Midnight Heat sa-l miros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-mi spui si mie ce impresie ti-a lasat Beyonce Midnight Heat...

      Ștergere