vineri, 6 februarie 2015

Anunț



        Nu știu la ce v-ați fi putut gândi când ați citit „Anunț”, dar vă anunț că n-am de gând să închid blogul. Cred că mai are mult și bine până să se închidă acest blog, mai ales că mai am o întreagă listă (la modul cel mai serios vorbind) de articole despre care mi-ar plăcea să scriu, multe review-uri și alte cele.
         Tot ce vreau să spun e că în următoarearele vreo 2 luni voi fi puțin mai distantă față de blog, cel mai probabil voi modera cu ceva întârziere comentariile; cât despre postări, am făcut din timp câteva postări, le-am și planificat deja, e vorba despre foarte multe review-uri. Cu toate acestea, voi rămâne până prin aprilie datoare cu vreo 2 postări din categoriile „preferatele lunii” și „24 hours” sau dacă voi mai posta asemenea postări până prin vacanța de primăvară, vor fi postate mai pe fugă puțin.
        De asemenea, în perioada de „absență” voi inaugura 3 tipuri noi de postări și anume: „Tag”, „NOTD” (Nails Of The Day) și „SOTD” (Song Of The Days). Și cu acelea sper să vin în forță în timpul vacanței. Până atunci, sper să reușesc să strâng vreo 2000 de vizualizări și să nu mai am nicio postare care să aibă sub 10 vizualizări.  

2 comentarii: