miercuri, 11 februarie 2015

Review: Gelul de duș Cien Orange Sky

        Gelul de duș Cien Orange Sky  l-am cumpărat undeva pe la mijlocul lui noiembrie, dar i-a venit rândul abia pe sfârșit de decembrie început de ianuarie, avusesem alte priorități înaintea lui. 
        Cien-ul este marcă proprie Lidl, așa că acest gel de duș îl veți găsi pe rafturile magazinelor Lidl; nu este un produs ediție limitată sau destinat exclusiv unui anume sezon, așa că-l veți găsi tot timpul anului pe rafturi (asta dacă nu s-a asigurat alți clienți să-l facă dispărut). Gelul Orange Sky are un parfum interesant și destul de proaspăt de portocale, dar din păcate mirosul nu ține mai mult de 2 - 3 ore pe piele (e totuși un punct forte dacă folosești parfum, loțiuni și alte produse de piele cu miros destul de contrastant). Cu toate acestea, produsul chiar îmi place deoarece are un miros proaspăt, curăță bine, nu usucă pielea și are un preț accesibil de vreo 3, 5 - 4 lei. L-aș recumpăra bucuroasă în condițiile în care n-aș fi interesată să testez altceva.
        Notă acordată: 8,5 / 10.

2 comentarii:

  1. o sa il iau si eu la vara! imi place mirosul de citrice in sezonul cald!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești norocoasă, cred că e în ediția cea de toate zilele la Lidl, e mai mereu pe rafturile celor 2 magazine Lidl pe care le frecventez

      Ștergere