marți, 7 martie 2023

Preferatele lunii februarie 2023

Hello! Cum mai sunteți? Sper să vă găsesc bine... Pentru astăzi scriu puțin despre preferatele lunii februarie 2023. Nu pot spune că diferă foarte mult de cele din ianuarie, dar mă știți, pot să mă învârt încontinuu printre preferate, dacă aș avea chef să le rotesc. Dar hai să pornim la drum!


Cafeaua și roșiile, 2 dintre preferatele mele all time. E o chestie internă ca o glumă, deși e foarte reală, ca explicație pentru afinitatea mea la roșii. Iar cafeaua e una din preferatele mele de vreo 15 ani încoace, alternez sortimentele dar fără cafea mă simt ca moartă (articol aici).



Loțiunea de corp Lactovit este intrată în arsenalul meu din perioada Crăciunului, m-am cadornisit cu un set Lactovit, dar aceasta este singurul produs despre care consider că merită să stea la rang de cinste între preferate. Gelul de duș Dove Original este preferat pentru efectul asupra pielii, mirosul nu mă dă pe spate. Săpunul lichid Today este foarte bun, mi-a plăcut cum miroase și cum spală mâinile. Iar crema de mâini Cien cu mușețel este bună, mi se pare că nu i-au reformulat ingredientele când i-au schimbat design-ul și cantitatea.



Butter gloss-ul Nyx în nuanța Cinnamon Roll a fost cel mai folosit în luna asta, nominalizez în general gama de produse butter gloss aici, nu neapărat nuanța în sine. Consider că nu are rost să lucrez la toate cele 6 nuanțe pe care le am în același timp căci nu le voi termina pea repede. Iar rujul mat Nyx în nuanța Copenhaga este preferata mea, mie îmi pare a fi nuanța aceea clasică de ruj roșu cu subton albastru (nu mă înțeleg cu tubul meu de Monte Carlo). 


Ultimele preferate sunt zilele cu soare, sunt de-a dreptul divine. Am o neînțelegere dură cu vremea închisă și mohorâtă. Abia aștept primul concediu din acest an să mă bucur cu adevărat de vremea frumoasă.

Acestea au fost preferatele lunii februarie din perspectiva mea.

2 comentarii:

  1. si mie imi place cafeaua tare mult, nu cred ca imi da energie, insa imi place gustul, mirosul, absolut tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred cu tărie că avem nevoie de mici bucurii în viață, indiferent despre ce e vorba

      Ștergere