joi, 4 mai 2023

Review: Gelurile de duș Alverde din Calendarul de Advent


Hello! Cum mai sunteți? Sper să vă găsesc bine...

Anul trecut (2022), prin octombrie, am cumpărat 2 calendare de Advent din DM, cel de la Balea Men și cel de la Alverde. Am rămas la ideea că, după ce voi consuma produsele, să strâng părerile în câteva articole despre ele, nu de alta, dar să-mi rămână mie ca și amintiri, dar să vă ajute și pe voi, în anii ce vor urma, dacă merită sau nu să fie acestea achiziționate. Dacă despre gelurile de duș Balea Men am scris deja, hai să scriu și despre cele de la Alverde.

Primul produs este defapt o cremă de duș cu ulei de migdale bio, niște migdale îndeajuns de bine miate cu altceva încât să nu mă deranjeze la nas (nu-mi prea place mirosul acela dur de migdale în cosmetice). Crema a fost destul de hidratantă și mi-a ajuns pentru 3 dușuri.

Crema de duș cu cacao bio clar nu a fost pe gustul meu, nu mi-a plăcut deloc cum a mirosit și a fost o adevărată tortură să o folosesc, ceva de genul „Slavă Cerului că s-a terminat!”. Se pare că nu-mi place nici cacaua, nici ciocolata în gelurile de duș.

Gelulmde duș cu sclipici a fost interesant, chiar avea sclipici în el dar nu exfolia și nici nu zgâria când îl foloseai. Sclipiciul nu rămânea pe piele așa cum s-a-ntâmplat în cazul loțiunii de corp. Nu știu cum ar fi trebuit să miroase, dar pentru mine a mirosit a portocale condimentate. Mi-a ajuns pentru 4 săpuniri din cap până-n picioare.

Gelul de duș cu portocală bio a fost o enigmă pentru mine până în momentul în care l-am început. A fost incolor și avea un parfum de caramele cu portocale. De spălat a spălat bine iar cantitatea de 50 ml mi-a ajuns tot pentru 4 dușuri.

Gelul de duș cu scorțișoară a fost și el interesant în felul lui, doar că nu a făcu nimic atât de ieșit din comun încât să îmi amintesc de el prea multe. Bănuiesc că și el a ajuns pentru 3 - 4 spălări, ca și majoritatea celorlalte produse la 50 ml.

Scrubul de corp nu a fost nu știu ce, dovadă că nici nu mai țin minte prea multe despre el. Nici măcar nu îmi amintesc cum mirosea sau dacă a fost bun de ceva. Prin urmare, pot declara cu mâna pe inimă că a fost anonim.

Mă bucur c-am avut șansa de a înceca majoritatea acestor geluri și creme de duș, ar fi câteva care ar merita recumpărate... Nu vreau să par nerecunoscătoare pentru tot ce mi-a fost dat cu aceste produse, le-am încercat și majoritatea mi-au bucurat sufletul, chiar dacă sunt niște posesiuni fizice. Ce pot spune cu mare încredere e faptul că aștept toamna și iarna cu mare interes, sperând să ajung la câteva calendare de Advent,

2 comentarii:

  1. eu am luat calendarul de advent de la balea anul trecut, a fost ok, acum sa vedem daca anul ma incumet sa investesc ceva mai mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cumpărat 3 calendare de advent, al treilea l-am cumpărat în ianuarie 2023 și l-am prins la o oarecare reducere, după ianuarie sau februarie era deja aproape dublu ca preț.

      Ștergere