duminică, 16 octombrie 2016

Review: Gelul de duș cu mandarine și lemongrass Das Dusch


        Hello! Cum mai sunteți? N-ați avut impresia că ieri a fost cumva 13 ale lunii? Eu am avut o seara din aia de mă-ntrebam ba dacă nu e data de 13 ba dacă nu e 1 Aprilie (ziua păcălelilor). Chiar habar n-am cum s-au adunat așa. Poate vă voi povesti mâine.
       Pentru astăzi m-am gândit să vă spun câteva cuvinte despre gelul de duș Das Dusch cu mandarine și lemongrass, pe care l-am luat la reducere din Ieftinel cu numai 3,10 lei (preț întreg: 3,65 lei).
        În primul și în primul rând, mirosul: e demențial, a jeleuri de portocale, îmi vine să-l mânânc, nu alta; și culmea, nu pre văd mirosul lui ca fiind unul estival, ci mai degrabă numai bun pentru perioada asta, plus că umple toată baia când îl folosesc. Consistența este ca de gel cumva, are un sistem de dozaj interesant, trebuie să strângi bine de flacon, că altfel te trezești „cu o boabă de alună de pădure” de gel de duș în palmă, dar măcar nu se irosește mai nimic din produs. Îmi place că îmi lasă pielea ok la capitolul hidratare, orice senzație de uleios sau parfum dispare repede de pe piele. Mi se pare că se și termină mai greu ca alte produse, deși are doar 250 ml din câte-am observat eu.
        Îmi place foarte mult produsul, l-aș recumpăra. Are nota 10 / 10 din partea mea.

2 comentarii: