miercuri, 5 octombrie 2016

Review: Gelul de duș Balea After Sun Dusche


      Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi vi-am pregătit o recenzie pentru un gel de duș care s-a dovedit o mare dezamăgire și el: After Sun Dusche de la Balea.
       Gelul de duș l-am cumpărat pe 20 august, doar ca consolare după ce n-am găsit absolut niciun magazin Leonardo pe pietonala orădeană (aka centrul vechi orădean). Sinceră să fiu, nu știu exact ce așteptări aveam de la acest gel de duș, doar că clar nu m-așteptam la miros de cocos „după plajă” la un produs care costă aproape 6lei pentru doar 300 ml. Nu pot să spun că e un produs slab sau prost, cert îi că eu, într-un mod foarte personal, nu-mi închipui că după ce stau la plajă nu știu cât, să am chef de miros de cocos în timpul dușului sau a băii. Plus că știți prea bine că mie, personal, mi s-o acrit mult prea rău de miros de cocos. Din punctul meu personal de vedere, e o mare neconcordanță între miros pe de-o parte și nume & peisajul de pe sticlă pe de altă parte, asta  e toată ideea aici.
       Înafară de problema cu mirosul, curăță bine piele și face multă spumă, nu ar fi așa un produs rău. Păcat că din cauza mirosului am ajuns să-l termin ca săpun lichid și soluție de spălat papucii de casă, doar ca să-l termin mai repede.
       Ca toate produsele Balea, îl găsiți în lanțul de magazine cosmetice DM, la un preț de aproximativ 6 lei pentru 300 ml de produs.
       Nota acordată produsului: 8 / 10.

2 comentarii: