luni, 17 octombrie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #41

        Hello! Cum mai sunteți? Săptămâna trecută era să se ducă fără ceva notabil, ca să zic așa. Dar soarta s-a decis să meargă pe cealaltă varianta, ceva de genul hai să stric tot ce-o rămas din 2016 pentru vreo 35 de studenți. Adică 2 din 4 profi s-au decis să ne bage pe gât cerințe de genul să lucrăm pentru materiile lor de parcă ne-am face dizertațiile la respectivele materii. Și asta am aflat-o sâmbătă seara, să avem motiv întemeiat să ne înecăm amarul prin baruri în seara respectivă iar a doua dimineață să trecem pe la biserică. Știu, e nașpa viziunea asta, dar oglindește foarte eficient ce-am gândit în respectiva seară. Plus că un cadru didactic are chef de minim 6 prezențe la cursul lui, care mai e și de la 16 la 18, așa că dacă lucrezi cu program fix de la 9 la 17 în parcul industrial care e în capătul celălalt de oraș, ai pus-o rău de tot, și asta am scris-o elegant, fără înjurături.
        Cu astea fiind spuse, sper c-am terminat cu tot ceea ce e mai rău de scris. Mi-e dor de Formula 1, o să am cursă week-end-ul ăsta, dar nici la iarnă n-o să fie atât de horror pentru că momentan, la un referat (aka studiu de caz) chiar vreau să mă apuc să tratez ceva legat de Formula 1 și o să am de studiat.


         Am descoperit că varianta cu lămâie a celor de la Coca-Cola n-ajunge nici la degetul mic al celor de la Pepsi, vi-am povestit și pe Instagram.


         Mi-au sosit în sfârșit și mostrele de la Vichy, abia aștept să leîncerc, pot să jur că în jumate de oră am pierdut un pliculeț, nu se știe dacă chiar a existat sau dacă mi l-a mâncat câinele sau furat pisica imaginari. Lacul a trebuit să mi-l cumpăr, nu mai făceam față să-mi fac manichiura chiar zilnic, adică chiar înainte de a ieși din casă ca măcar cei de pe OTL să vadă că-i nou nouță, nu de vreo 3 luni pe ghearele mele.

2 comentarii: