vineri, 8 aprilie 2016

Review: Gelul după depilare de la Farmec


        Hello! Cum mai sunteți? Bucuroși de week-end? 

        Astăzi vă vorbesc despre acest gel după depilare de la Farmec, tot mami l-a luat cred că din Carrefour-ul din Lotus (complexul comercial Lotus), deci nu știu cât costă. 
        Eu l-am folosit doar după o singură sesiune de epilare cu ceară caldă deoarece promitea faptul că ajută părul să crească mai greu. Și vă menționez faptul că nu era prima epilare cu ceară caldă prin care trecusem. Nu mai știu exact a ce miroase, dar nu-mi mirosea neplăcut. Produsul chiar are o consistență de gel incolor, poate ușor spre galben - pal. 
        Despre efect pot spune următoarele: care efect? Tot atât de ușor mi-a crescut părul pe gambe, locul unde l-am testat. Deci o mare dezamăgire și nu văd de ce aș da banii pe acest produs.

        Nota mea pentru produs: 5.

4 comentarii:

  1. Am vazut si eu creme de genul, dar daca folosesc creme dupa epilare nu le-am vazut scopul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea era că cică produsul împiedică temporar viteza cu care crește firul de păr, așa că te epilezi ceva mai rar...

      Ștergere
  2. Gelul ala e sa calmeze! Nu ca sa nu te mai epilezi tu in urmatoarele luni(cel mult incetineste putin cresterea parului). Intereseaza te si tu putin inainte sa faci un review...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai asta era ideea n-a incetinit deloc cresterea parului, dar chiar deloc. Și nu n-am avut asteptari de genul evitarea epilarii luni de zile doar de la aplicarea unui gel de acest gen. Ma gandeam c-o sa am o perioada intre epilari mai mare cu o saptamana sa zicem, sau sa nu mi se mai vada firul de par cum creste pentru doua zile in plus.

      Ștergere