sâmbătă, 16 aprilie 2016

Review: Dizolvantul de lac de unghii cu acetonă Cien


        Hello! Cum sunteți? Sinceră să fiu, n-am găsit nimic legat de cosmetice prin revista Lidl, prin urmare azi voi face un review unui produs Cien, fiind vorba despre dizolvantul de lac dw unghii cu acetona de la Cien.
        Sinceră să fiu, nu am un motiv anume și foarte serios să fi cumpărat varianta aceasta cu acetonă, cred că singura chestie de luat în considerare a fost faptul că-mi era teamă că un dizolvant fără acetonă nu va face față lacurilor de unghii și asta pentru că n-am mai folosit dizolvantele fără acetonă până zilele trecute. 
        Produsul l-am achiziționat din Lidl-ul din Nufărul, avea un preț de 6 - 7 lei pentru 200 ml de produs. Ca majoritatea produselor cremoase sau lichide (aici mă refer foarte mult la dizolvanții pentru lac de unghii, la loțiunile tonice, la laptele demachiant etc) de la Cien, și acesta are pompița aceea pentru dozare, care a pus-o în dificultate pe mami până când i-am arătat cum se lucrează.
       Mi se pare un produs destul de spornic, iar atu-ul principal e intensitatea redusă a mirosului supărător de acetonă. Eu, spre exemplu, suport mirosul de acetonă degajat într-o sesiune de curățare a unghiilor, dar nu toată lumea are toleranța mea. Sticla am început-o la sfârșit de ianuarie parcă și i-am lăsat-o mamei când m-am mutat și vreau să vă spun faptul că mama mai are cam o treime sau jumătate din sticlă încă, deci e chiar spornic produsul pentru cele care nu-și curăță de câteva ori pe zi unghiile de lacul de unghii (sper c-ați prins ironia și sarcasmul din cuvintele mele). Singurul minus e prețul cam măricel, se găsesc produse cu un raport cantitate / preț mult mai bun ca acest produs.
        Nota acordată produsului: 9 / 10.

2 comentarii:

  1. Si eu tot varianta asta o folosesc de trei ani. Motivul a fost pompita aia. Avea sotul o sticluta cu o solutie, ceva de curatat, in care inmuia un disc demachiant... ei bine sticluta aia avea o pompita de asta si doar punei tamponul pe ea si se umezea exact cat sa stergi cu un disc ce aveai nevoie. Va imaginati ca am cumparat acetona asta cand am vazut ca vine cu pompita.

    RăspundețiȘtergere