duminică, 6 martie 2016

Ce-am mai facut in ultima saptamana #22

        Hello! Cum mai sunteți? În primul şi în primul rând, nu ştiu exact unde şi cum va afişa aplicația de "Blogger" pozele acestui articol, probabil la sfârşitul articolului, cum îmi face de obicei.
        Luni şi marți mi-am pierdut timpul dând pe la masterul în inginerie, căci n-au venit defel profii. Dacă luni n-aveam nicio aşteptare, doar aveam ore cu Ioan Mang, şi, logic, politica e mai importantă decât educația, doar de-aia şi-o păstrat funcția de ministru al educației atâta timp, nu? În schimb, marți a fost neaşteptat, nu a venit profa noastraă la ore şi nici n-a răspuns când a fost sunată de către colegii dânsei, lucru foarte nelalocul lui.
        Miercuri o venit profa cu care aveam noi orele, doar că o întârziat aproximativ 15 - 20 de minute, ne-a şi atenționat că va întârzia minim 10 minute ìntotdeauna, dar eu am aşteptat-o deoarece e una dintre cele mai serioase profesoare pe care le-am întâlnit ìn sensul că ea vine mereu la ore, foarte rar lipseşte, şi atunci pentru a merge cu ceva bursă Erasmus pentru profi (doar acum 3 ani şi ceva a lipsit 2 săptămâni consecutiv pe motiv de boală, fiind singurul episod de lipsă pe motiv de boală pe care mi-l amintesc).
        Joi şi vineri s-au scurs în ceață, nu-mi amintesc prea bine ce făcui 2 zile la rând, cert îi că joi n-am dat pe la ore, am bănuiala că nimeni n-o dat pe acolo de vreme ce n-o apărut nimik pe grupul de Facebook al nostru.
        Ieri am spălat 2 ture de haine cu ajutorul maşinii de spălat, defapt, a doua tură a fost formată doar dintr-o pătură. Şi am fost până în Kaufland dupa nişte cumpărături atât alimentare cât şi nealimentare, lucrurile nealimentare le puteți observa în 2 poze iar la un moment dat voi scrie şi o postare despre cumpărături, sunt in aşteptarea altor "cosmetice" cu ajutorul cărora să completez cum se cuvine un asemenea articol.
        Astăzi nu mi-am ìnceput ziua prea bine, faptul că ieri am mâncat multe alune nu mi-a prea priit azi, deşi pe cântar se vede c-am slăbit 500 de grame în ultimele 8 zile, asta ar fi trebuit să mă facă fericită, am mai slăbit minim 3 kg de la începutul anului deşi am mâncat multe porcării şi 2 porții de cartofi pireu şi nenumărate porții de supă de pui falsă cu tăitâi din făină albă şi morcovi fierți.
        Tot azi au venit în vizită ai mei şi mi-au adus 4 pachete de cafea la 500 de grame fiecare pachet: 2 x Dallmayr Classic, 1 x Jacobs Krönung şi 1 x Jacobs Meister Röstung.
        Eu tot nu înțeleg cum poți să fii aşa iresponsabil şi dezorganizat încât o facultate (cea de Ştiințe din cadrul Universității din Oradea) să n-aibă nici la 3 zile după începerea semestrului nici măcar un singur orar pe semestrul în curs? Cum nevoia să fii aşa?
        Ah, da, mai voiam să vă spun asta: până marți inclusiv, cei din Kaufland au balsam de rufe Coccolino Passion Flower & Bergamot la 950 ml cu 5,65 lei, apa de gură Denta Plus în variantele White Fresh şi Mint la 500 ml cu 3,49 lei, 2 cutii de pastă de dinți Aquafresh de 100ml la 10,67 lei şi şervețele umede demachiante K classic - care în variantele pentru ten normal si pentru ten uscat şi sensibil la 1,49 lei pentru 25 de şervețele. Aşa că v-aş sfătui să profitați de ofertă dacă mai găsiți produsele pe stoc.

2 comentarii:

  1. Tocmai mi-ai amintit ca am nevoie maxima de cafea la birou, mai am pentru 2 cani. Am cautat de miercuri la Kaufland apa de gura, dar nu era pe stoc, sper sa nu uit azi sa arunc o privire dupa ea. O saptamana buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare faza cu cafeaua! Eu mai am pentru 2 - 3 canoace din alea termorezistente de 1,2 litri, cat are cana cafetierei. Miercurea trecuta mai aveau de ambele feluri la raft, deja sambata nu mai aveau decat cateva bucatele din astea albastre si eu mai voiam 2 verzi plus cea albastra cumparata.

      Ștergere