sâmbătă, 4 octombrie 2014

Review: Cele mai bune variante de servetele umede

Acum ceva vreme am dat peste servetelele umede Amelia si Wickies in magazinele Kaufland. Cu cele de firma Amelia a fost dragoste la prima vedere, caci erau la inceput 99 de bani (acum vreo saptamana erau 89 de bani) si imi placea ambalajul. Cum am ajuns acasa, le-am si incercat, caci eram foarte curioasa de achizitia facuta. Sunt foarte bine impregnate cu solutie si nu se usuca repede, o data ce pachetelul a fost desfacut. De asemenea au un miros placut si nu-mi par a-mi usca pielea; fiind foarte impregnate cu solutia de curatare, lasa pielea usor umeda, dar se usuca repede si nu lasa pielea lipicioasa.

In schimb, cu servetelele umede Wickies e o poveste ceva mai lunga... Prima data am vazut-o pe bunica folosind servetele umede de copii pe post de servetele umede normale. Si ii dau dreptate pentru ca personal, n-am gasit pe piata pachet mare de servetele umede normale care sa fie si la un pret decent. Pe cele de la Wickies le-am gasit tot in Kaufland, precum am mai mentionat, la preturi cuprinse intre 2,39 de lei si 3 lei si ceva. Ce-mi place la ele:


  • sunt multe (72 de servetele) si ieftine (2,39 - maxim 4 lei)
  • sunt bine impregnate in solutia de curatat, asa ca nu se usuca usor o data desfacut pachetul
  • nu lasa pielea lipicioasa
  • au un miros destul de placut
  • se usuca repede pe piele
  • cand vine cineva in vizita cu un bebe dupa el/ea, acopar riscul unui accident

6 comentarii:

  1. Unde le pot gasi in kaufland nu mai sînt ma poate ajuta cineva va rog frumos. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wickies la servetelele umede pt bebelusi, pe langa cele de la Pampers. Dupa cele de la Amelia nu m-am mai uitat in ultima vreme, poate sunt langa pachetele debatiste de hartie

      Ștergere