miercuri, 6 ianuarie 2016

Review: Balsamul de corp light de la Neutrogena


        Hello! Cum mai sunteți?
        Azi vă voi vorbi despre al treilea și ultimul produs cosmetic pe care l-am primit în vară de la o prietenă (articolul aici), fiind vorba despre un balsam de corp cu formulă light de la Neutrogena. După ce am vorbit despre apa de parfum Versace Women și despre crema de față de la Garnier, a venit timpul să vă povestesc câte ceva și despre acest balsam de corp. Fiind primit, nu știu cât a costat propriu zis iar pe aoro îl găsesc la 19 lei.


        Am lăsat la urmă acest produs nu neapărat din cauză că nu-mi place, dar am încercat să-mi fac o impresie cât de cât completă despre el înainte să vi-o împărtășesc și vouă, să nu omit nimic din ceea ce mi-ar plăcea să vă spun. Apropo, mai am mult mai puțin balsam decât apare în poza de mai jos, pozele fiind făxute de ceva vreme.


        Sinceră să fiu, am încercat acest produs în trei feluri:

  • ca cremă de mâini și mi s-a părut extraordinar, intră rapid în piele și e chiar light cu tot efectul hidratant, iar asta mi-a plăcut foarte mult în vară;
  • ca cremă de câlcăie dar nu m-a dat pe spate la capitolul acesta, mi s-a părut foarte mediocră, nu mi-a dăunat la călcâie dar nici nu m-a dat pe spate;
  • ca cremă de corp și aici pot spune că ne-am împăcat destul de bine, nu mi-a supraîncărcat pielea, deși un pic de încărcare tot am observat.
         Chiar mi-a plăcut produsul, mai ales că are 200 ml și nu e senzația aceea că dispare ca prin farmec din cutie. Mi-a mai plăcut și faptul că produsul vine ambalat într-o cutie de plastic dur și are și folia aceea sigilantă de aluminiu (sau ce material o fi fiind). Folia îmi dă certitudinea că nu și-a băgat cine știe cine degetele prin produs până s-ajungă la mine iar faptul că e ambalat în borcan îmi place deoarece mi-e mai ușor să storc ultimele rămășițe de produs fără să trebuiască să bag foarfeca prin ambalaj.
        Eu acord o notă de 9,5 acestui balsam de corp. 

2 comentarii:

  1. nu l-am incercat, dar am auzit numai lucruri bune despre neutrogena!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare una dintre cele mai bune chestii incercate, cu atat mai mult cu cat e primita

      Ștergere