vineri, 8 ianuarie 2016

Pan that palettes 2016


        Hello! Pentru azi nu am un review pentru voi ci un fel de project pan, ca să zic așa. Cum spuneam într-o postare publicată destul de curând pe blog, am impresia că dețin prea multe farduri de ochi, așa încât m-am decis să le folosesc cât se poate de mult acest an.
         Sunt ferm convinsă că n-o să reușesc să termin cele trei „palete” de farduri de ochi anul acesta, dar m-aș bucura să le consum măcar pe jumătate. Fardul acela mono de la essence e cel mai folosit dintre cele trei cutiuțe, dar nici el nu e chiar nu știu ce de gol și-mi pare rău căci are o superbă nuanță de nude. Cutiuța de la Cien conține trei culori și este cea mai plină (e și de înțeles de vreme ce e chiar ultima cutiuță de farduri pe care-am cumpărat-o), dar încep să-mi placă și ele. Cutia mai mare de farduri conține 20 de nuanțe, dar care sunt foarte mici, sper să-mi fie mai ușor să dau gata 100% măcar vreo 3 - 4 dintre ele; ce-mi place la fardurile Miss Rose e faptul că paleta e compusă dintr-o combinație drăguță între culori diafane și frumoase de roz și culori mai puternice de mov sau ceva apropiat.
        Voi ce spuneți, voi fi în stare să mai consum din aceste farduri?

4 comentarii:

  1. bafta multa! ar cam trebui sa fac si eu asa ceva, dar momentan mi-am propus sa termin macar un fard dintr-un trio!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, ma gandesc sa-mi impun sa nu-mi mai iau farduri de ochi in prima jumatate a anului, doar-doar voi mai consuma din ce am mai vechi.

      Ștergere
  2. Fardul ăla de la Essence la mine are o gaură mare, îmi place mult să-l folosesc pe pleoapa mobilă, în combinație cu marouri în pliu - când nu știu ce să port, apelez des la combinația asta.
    Îți urez succes, eu zic că ai șanse să le dai gata, dacă te vei concentra pe ele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de încurajare. Mica mea problemă e faptul că, fiind masterandă fără job încă, nu mă pot mândri că ies de măcar 5 ori pe săptămână, iar în casă nu port machaj, așa că le folosesc cam rar după standardele mele

      Ștergere