duminică, 17 ianuarie 2016

Nivea creme vs balsamul de mâini Sandel


       Hello! Cum mai sunteți? Săptămâna aceasta nu prea am fost activă pe blog, am avut destul de mult de lucru la temele pentru masterate (și încă mai am multe teme pe cap) plus c-am mai ajuns și pe la facultate în trei din cele patru zile în care am ore pe acolo.
       Astăzi vreau să vă compar două produse pe care le-am folosit sau le folosesc în prezent: crema de mâini Nivea Creme și balsamul de mâini Sandel.
       Despre crema de mâini Nivea Creme știți prea bine că nu am cuvinte prea bune, nu-mi prea place consistența ei, nu mi se pare că hidratează prea bine plus că intră foarte greu în piele. Nu știu cât costă dar bănuiesc că are un preț dat mai ales de marketingul firmei dar nu și de calitatea jalnică a produsului.
       Balsamul de mâini a celor de la Sandel e cumpărat din Bănuțel, nici el nu știu cât a costat dar bănuiesc că e mult mai ieftin ca crema celor de la Nivea; sinceră să fiu, nu am auzit de reclame la această marcă / firmă. Îmi place mult mai mult acest produs, e mai light atât ca compoziție cât și ca efect, mi se pare mai potrivită pentru o vreme mai caldă.
       Prin urmare, aleg oricând (chiar și iarna, închipuiți-vă asta) balsamul de mâini Sandel în detrimentul cremei de mâibi Nivea Creme.
       O duminică plăcută vă doresc!

4 comentarii:

  1. Nu stiu de Sandel. Oricum este clar ca in cazul brandurilor cunoscute 25% din pret este marketing.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori se merită acest 25% în plus, gen în cazul cremei de mâini Dove care mie mi se pare extraordinar de bună la aproximativ 7 lei.
      Sandel e o marcă (cred că maghiară) distribuită de magazine cu prduse mai ieftine gen Bănuțel și cred că și Ieftinel. Magazinele astea se găsesc în Oradea și cred, dar nu sunt 100% sigură, și în Carei.

      Ștergere
  2. AM vazut ca Ieftinel a deschis magazin online, ma cam invart sa dau o comanda, cu toate ca nu trebuie, garantat nu trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici măcar nu știam de magazinul online, dar e bine de știut

      Ștergere