luni, 11 ianuarie 2016

Ce-am mai făcut în săptămâna ce-a trecut #14

        Hello! Ce mai faceți? Cum vi-a fost ziua?
        Ziua mea nu a fost neapărat foarte bună, azi - noapte iar n-am prea putut dormi, m-am trezit puțin după 10 jumătate cu o stare din aceea a lehamite, sinceră să fiu, m-am tot chinuit să-mi întregesc somnul până pe la 14 jumătate când am zis „Destul! Mai trebuie să merg pe 5 și ceva la facultă, dacă tot i-am zis mamei că merg numa' să scap de gura ei.” Dar s-a meritat, căci am început să-mi fac tema la o materie, temă care constă în a urmări două cursuri online de Microsoft Dynamics iar apoi să găsim câteva chestii pozitive și / sau negative la adresa platformei pe care am vizionat cele două cursuri online. Iar când m-am întors azi acasă, am făcut trei poze cu instalațiile de Crăciun, la mine în oraș sunt încă în funcțiune câteva măcar.




        Aseară vă lăsam următoarea poză pe Instagram, poză în care sintetizam ceea ce mai am de făcut pentru cele două masteruri, iar în seara aceasta sper să pot tăia jos de pe listă prezentarea aceea pentru doamna profesoară Popescu.

Listuca de pe Instagram.

        Săptămâna trecută a început cu zăpadă, dar această zăpadă nu a ținut mult, miercuri, când am fost în Lidl după niște cumpărături eram topită pe toată suprafața asfaltată pe care-am străbătut-o în drum spre și dinspre magazin.

Cam așa arăta stratul de zăpadă la nici o oră de când începuse să ningă acum o săptămână.

O parte din cumpărăturile din Lidl

        Pe lângă faptul de a merge la cumpărături, săptămâna trecută a fost una leneșă pentru mine și nu sunt mândră de asta. Îmi propusesem să merg la facultate - lucru pe care nu l-am făcut chiar deloc, credeți-mă - și să mă ocup mai mult de temele rămase, dar tot ce-am reușit să fac a fost să-mi termin referatul la Popească (referatul la care trebuie să-i termin prezentarea în această seară / noapte, îmi propun să nu mă culc până nu termin prezentarea) și mi-am făcut unul dintre cele două programe pe care mai trebuia să le fac din minimul obligatoriu la algebră computațională. Plus că am reușit să văd ultimul episod apărut din „Arrow” și să revăd filmul „Now you see me”. Mi-au făcut plăcere aceste două mici destinderi, vă rog, nu mă acuzați că-s sadică având în vedere acțiunea din episodul din „Arrow”.

episodul din „Arrow”

„Now you see me”

        Momentan îmi stau pe cap prezentarea aceea și ceea ce trebuie să fac la materia prescurtată PSSD, nu de alta, dar eu eram obișnuită să interoghez prin intermediul codului meu php baza de date, dar acum trebuie să trimit datele către un API care să-mi returneze un ceva după care să pot face eu ce ține strict de partea mea de cod. Mi se pare cam incomodă treaba, dar dacă o reușesc, mai ales prin propriile forțe și nu ajutată de cineva care se pricepe mai bine ca mine, m-aș bucura enorm.
        Ultimul lucru pe care l-am făcut săptămâna trecută și-am uitat să-l menționez e faptul c-am terminat de citit volumul „Orașul Îngerilor Căzuți” de Cassandra Clare, volum care face parte din seria „Instrumentele Mortale”.
        Cam atât am avut de povestit pe ziua de azi, sper că nu v-am plictisit iar multele poze pe care le-am folosit să vă fi făcut să-mi înțelegeți mai bine săptămâna.

4 comentarii:

  1. Si pe mine m-a mirat ca nu au strans inca instalatiile de Sarbatori. Vor ramane oare pana la Paste ?? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu ce să zic, poate le e lene să le stângă de prin orașe... Tu din ce oraș ești, Diana?

      Ștergere
  2. De Arrow trebuie sa ma reapuc si eu, dar nu stiu cand. Desigur, si de multe alte seriale.

    RăspundețiȘtergere