luni, 4 ianuarie 2016

Ce-am mai făcut în săptămâna ce-a trecut #13

        Hello! Cum mai sunteți?
        Postarea aceasta e scrisă acum două ore jumătate, așa încât chiar vă rog să nu fiți prea critici cu mine, vă rog eu frumos.



        Săptămâna ce-a trecut a fost mai greoaie puțin pentru mine, am și avut problemele cu magazinul Naturlich de care vă vorbeam aici, a trebuit să mă deranjez în trei zile pentru ei, și apoi am fost destul de activă pe blog în sensul bun deoarece am scris o grămadă de articole ce țin de blog și nu articole plătite. Plus că mi-am făcut niște planuri de cumpărături prin Lidl, iar ca o persoană conștiincioasă ce vreau să devin mi-am calculat așa aproximativ suma de care am nevoie și m-am gândit să mi-o scot din articolele plătite de pe Aliada, dacă tot s-au dovedit a fi serioși și plătesc articolele noastre. Singura mică mare chichineață e faptul c-am nevoie de vreo șase postări să-mi acopăr respectivele postări. Iar la aproape trei dimineața nu am chef chiar deloc de partea de creație.
        Dar la aproape trei dimineața sunt curioasă ce campanii noi pentru bloggeri vor introduce cei de la Aliada, sunt și entuziasmată, nerăbdătoare în sensul bun dar și neliniștită din cauza fricii că se vor împuțina sau nu se vor diversifica îndeajuns de mult pentru gustul meu.
        Cu toate acestea, săptămâna trecută am început să fac referatul la una dintre materii,  deja pe jumătate gata respectiva temă, sper ca pe miercuri când mă-ntorc la facultate să îl termin să mă pot ocupa și de alte teme. Și în plus am început să-ncerc variante de rezolvare a problemei de algebră computațională care nu-mi dă pace în niciun chip și gata, nu reușesc să o rezolv chiar pe căile acelea clasice.
        Ieri am reușit să vă și două filme destul de faine, „Jurnalul lui Bridget Jones” și „Bridget Jones: La limita rațiunii”, voiam și pe acestea să le văd de ceva vreme, dar numai nu reușeam, așa cum nu reușesc s-ajung la zi cu episoadele din „Hawaii 5.0” varianta din 2010 încoace și cu ultimul episod din „Arrow” apărut anul trecut, dar asta este.
        Sper ca în curând să vă împărtășesc și vouă noile rezoluții de început de an (nici nu sunt foarte definitivate la mine în cap). Și ca un lucru foarte ciudat, la lumina ecranului de laptop mi se pare cu manichiura mea gri are tente de albastru, deci am deja o mare problemă cu somnul, sau mai bine - zis cu Moș Ene pe la gene.
        Sinceră să fiu, sunt și tristă deoarece am observat faptul că lumea nu prea mai citește, dovadă și vizualizările puține ale articolelor de ieri și din data de 25 noiembrie anul trecut unde vă povesteam ce citisem în ultimul timp. Parcă lumea nu mai e deloc interesată de citit sau prea puțin. Și asta în condițiile în care unii dintre cunoscuții mei se mirau cum am ajuns eu la facultate de IT și nu la Litere, iar alții se miră că cineva de la / din IT mai citește și beletristică, nu numai chestii de specialitate tehnică.


        Un mic preview la posibile viitoare și prezente articole, scuzați neclaritatea dar e deja trei dimineața. 


O parte a codului care-mi dă bătăi de cap.


Turbo C-ul, cu ajutorul căruia mi-am scris codul de mai sus.



P.S.: Până la urmă, și acesta tot ce se poate să intre și la categoria articolelor plătite, nu numai la categoria articolelor ce țin de blog.

6 comentarii:

  1. Si cartile din seria Bridget Jones sunt simpatice foc.
    Si mie mi se pare ca nu prea mai citeste lumea, parca e rusine. Sunt atatea carti frumoase si usoare, care s-ar potrivi tuturor gusturilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, am învățat (defapt, am aflat) acum ceva de la tine: există o serie de cărți Bridget Jones. SInceră să fiu, chiar nu știam de existența lor. Mulțumesc mult de informație.

      Ștergere
  2. Pfuai, de când nu am văzut un cod în Turbo C. Ţin minte că în tinereţele mele - adică prin cretaciul timpuriu - scriam în Turbo Pascal. Oh, m-ai făcut să mă simt nostalgică! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Nu mi-am inchipuit c-o sa trezesc asemenea nostalgii... Sper ca si eu sa ma gandesc cu nostalgie la vremurile licentei si masteratelor.
      Multumesc pentru vizita.

      Ștergere
  3. eu mi-am propus sa citesc mult anul acesta! sa vedem daca imi iese pasenta!

    RăspundețiȘtergere