vineri, 15 ianuarie 2016

Balsamul de corp light Neutrogena vs. uleiul de bebeluși Johnson's Baby



        Hello! Cum mai sunteți?
        Eu m-am plictisit puțin de review-uri iar despre cumpărături nu mai am nimic de povestit c-am terminat sâmbătă despre ele iar despre o nouă carte încă n-a venit încă momentul să vă mai povestesc, așa încât o să vă povestesc despre două produse pentru corp pe care le-am folosit, anume balsamul de corp de la Neutrogena și uleiul de bebeluși de la Johnson's Baby. Aș fi ipocrită să vă spun c-am folosit uleiul de bebeluși strict pentru îndepărtarea resturilor de ceară de după epilare. L-am folosit și pe post de loțiune de corp, pentru hidratare.
        E foarte adevărat că uleiurile de bebeluși de la Johnson's, o dată aplicate pe pielea umedă, oferă o hidratare a pielii net superioară balsamului Neutrogena, dar în timp mi se pare că-mi încarcă foarte rău pielea, care devine cam uleioasă după nici 48 de ore. Așadar, uleiul de bebeluși are un mare plus la capitolul extrahidratare dar și un mare minus la capitolul accentuării aspectului gras. L-aș recomanda cu precădere persoanelor cu pielea corpului destul de uscată. Personal, am încercat doar variantele cu aloe vera și mușețel, abia aștept varianta cu levănțică.
       Despre balsamul light de la Neutrogena vi-am mai povestit de curând, ca să zic așa; îmi place la acest produs faptul că hidratează aproximativ cât am eu nevoie, nu mi se pare că-mi încarcă prea rău pielea, considerând că acest produs este mult mai potrivit pentru mine. Mulțumesc prietenei care mi l-a dăruit.
        Prin urmare, prefer mai degrabă balsamul de la Neutrogena în detrimentul uleiului de bebeluși Johnson's Baby.

2 comentarii:

  1. Tin minte ca am folosit candva, de mult tare, un ulei de corp de la Dalin, cu aloe. Miroasea frumos, dar atat imi amintesc. Uleiurile de genul acesta sunt pe baza de ulei de parafina, daca nu ma insel, si de aceea ramane acea senzatie unsuroasa pe piele. Ai incercat si uleiurile naturale? Eu am avut rezultate frumoase si cu ele, se absorb mult mai bine in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai încercat uleiul de levănțică în cada cu apă caldă și nu am mai avut senzația aceea de prea unsuros

      Ștergere