miercuri, 29 iulie 2015

Ultimele cumpărături din diverse magazine

        Hello! Timpul a trecut iar eu am mai făcut mult mai multe cumpărături decât am coenștientizat până în momentul în care am terminat articolul. Chiar mi se pare c-au trecut câțiva ani de când nu vi-am mai vorbit despre noile achiziții de cosmetice deși în realitate au trecut maxim 5 - 6 săptămâni. Deja cred că vi-am și făcut review la unele noutăți, iar alte produse vă sunt bine cunoscute pe blogul acesta.


        Gelul de duș cremos Cien Almond Oil l-am luat din Lidl cu 4,5 lei; nu-mi pot aminti de unde cunosc mirosul acestui, dar mi-e atât atât de cunoscut, deși numai a migdale nu-mi miroase produsul.


        Aceste 3 deodorante de cameră cu gel le-am luat tot din Lidl cu 2,5 lei / bucata; am achiziționat variantele cu miros de Ocean, Lemon și levănțică. Le voi duce la bunica în apartament, am mai achiziționat unul cu miros Ocean și am fost foarte mulțumită de produs.


        Șervețelele albastre de la Frotto tot din Lidl l-am luat, dar nu mai țin minte cu cât am luat pachețelele. Acestea în ambalaj albastru sunt singurele care-mi plac foarte mult, cele portocalii sunt doar decente dar cele cu mușețel sunt oribile.


        Aceste șervețele umede le-am luat din Auchan cu 2,9 lei să am acasă de rezervă, căci mai am pentru acasă doar pachetul început de Wickies.


        Aceste șervețele umede de la Wickies și dischetele demachiante am pus-o pe mama să mi le ia să le duc în apartamentul bunicii să am și acolo minimul de cosmetice de rezervă.


        Mi-am mai luat prin 3 iulie din Auchan 2 pachete diferite de șervețele umede de la Freshmaker (pentru diversitate la viitorul articol din categoria „Preferatele lunii”) cu 3,32 lei / pachet, o cremă de mâini Dove la 6,28 lei deoarece aveam mâinile foarte uscate și parcă nimic nu mă ajuta, o loțiune împotriva căderii părului Capilar + de la Gerocossen la 13,23 lei, niște ceară pentru epilare de la Farmec cu 12,60 lei, niște batistuțe de hârtie căci cu căldura asta le folosesc în prostie la șters de transpirație de pe față, o periuță de dinți.


        În data de 4 iulie am mai făcut un drum prin Auchan după altele dar mi s-au lipit de mână o mascara essence pentru volum la vreo 12 - 13 lei parcă și un creon de ochi maro tot de la essence pentru 8 - 9 lei, varianta 02 „Hot Chocolate”. Tot în aceeași zi am fost și prin Lidl și mi-am mai luat un pachet de șervețele umede Softino cu 3 lei și o apă de toaletă fake Chalon albastră cu 15 lei.


        Înțeleg că, din următoarele 8 produse pe care vi le prezint 5 nu sunt cosmetice, dar măcar o parte dintre produsele necosmetice o să primească niște recenzii pe acest blog (sper că și pe altul), așa încât nu văd de ce nu le-aș prezenta și acum.
         Din Kaufland mi-am luat o cremă de față pentru ten gras elmiplant Skinnergy (15 lei), un fixativ Taft pentru volum (11,5 lei) căci cel de la Emblaze a căzut după dulap și nu ajung după el, 2 ceaiuri Dukat: un ceai negru Assam de la Dukat (2,6 lei) și un ceai Rooibos cu portocale și scorțișoară tot de la Dukat (4,4 lei).


        Tot din kaufland mi-am luat 3 pliculețe de cafea, 2 de la Mokate (1,8 2 lei) și unul (puteam să jur c-am pus 2 pe bandă, dar mai știi? poate am pus doar unul sau cel de-al doilea e rătăcit prin geantă...) de la Nescafe cu 51 de bani. Mă gândesc să le fac la toate câte un articol de tipul „Am gustat și:”.


        Apoi mi-am mai luat și niște șervețele uscate la cutie de 150 de bucăți cu 2 straturi cu 2,6 lei căci la momentul în care le-am luat mai aveam doar jumătate din cutia de șervețele uscate marca proprie Auchan.


        Shhh! Mami să nu știe de produsele de mai sus, nu încă! Aceste 2 geluri de duș Fa le-am luat în data de 15 iulie din Kaufland, le-am prins la un preț redus până pe la 5,9 - 6 lei. E vorba de un gel de duș (+ loțiune de corp, cum vine asta?) cu rodie (cel roz) și un gel de duș Fa cu pepene galben (cel portocaliu).


        Aceste cumpărături le-am făcut miercurea trecută din Auchan și o farmacie Catena (în Catena am fost marțea trecută, defapt)... Din Catena mi-am luat pudra deoarece m-am pricopsit cu o iritație. Din Auchan mi-am luat în primul rând un încălzitor de ceară + 2 rezerve de ceară. Mi le-am luat deoarece sunt foarte dezamăgită de produsul similar de la Veet. În schimb, acest aparat + ceara asta mi se par aproape extraordinare în comparație cu Veet-ul. Apoi mi-am mai luat un ulei de copii mici Johnsons Baby cu musetel să îndepărtez ceara rămasă, un gel de duș Aqua marca proprie Auchan la 750 ml  la doar 3,80 lei și un pachet de Discreet la 60 de bucăți.


        Duminică mi-am luat această loțiune de corp Balea cu ananas din Hawaii din Stockhouse cu doar 2,80 deoarece expiră la sfârșitul lui noiembrie anul în curs așa că vor să se scape de produse și le-au redus foarte mult.

P.S.: Dacă vreți să aflați mai multe despre mine, click aici, aici și aici.

6 comentarii:

  1. Buna Alexandra! Sa le folosesti/consumi cu placere! :D Si eu tocmai m-am intors de la Lidl cu unele produse prezentate de tine si abia astept sa le incerc. :p Ps: Ai un blog interesant, de aceea iti sugerez sa pui optiunea de abonare prin eMail. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc; sunt incantata ca cineva considera blogul meu interesant, desi si Claudia (claudiachoice88.blogspot.ro) imi sustine moralul sus prin multitudinea de comentarii pe care mi le lasa

      Ștergere
    2. Stiu cat de importante sunt comentariile pentru un blogger. :)

      Ștergere
    3. cu atat mai mult cu cat ma simt ca o incepatoare - incepatoare

      Ștergere
  2. Buna cat ai dat pe aparat si pe rezervele de ceara?as vrea sa imi cumpar si eu,te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparatul e undeva la aproximativ 55 de lei iar rezervele undeva la 6,5 - 7,5 lei / bucata, la fel si pachetul de 50 de benzi de hartie. Eu le-am gasit in Auchan.

      Ștergere