luni, 6 iulie 2015

Review: Șervețelele uscate pe care le folosesc


         Hello! Cred c-ați observat prin o grămadă de articole din categoria „Preferatele lunii” că-mi place să folosesc șervețele uscate din cutie, așa încât consider c-a venit vremea să spune vreo 2 cuvinte despre fiecare marcă deși n-am poze cu toate.

       Șervețelele uscate marca proprie Auchan (ca cutia nedesfăcută din poză) sunt foarte ok, costă 1,99 lei pentru 100 de șervețele sau în jur de 2,50 - 2,60 lei pentru cutia de 150 șervețele. Pentru mine, calitatea lor este bună și nici nu le percep „parfumul”.

        Șervețelele uscate Frotto le-am găsit în Lidl în cutii de 200 șervețele. Nu mai țin minte cât au costat, dar sunt ulțumită de ele și nici nu au miros.

        Șervețelele uscate marca proprie Carrefour sunt și ele în regulă, o cutie de 100 de șervețele costă parcă 2 lei și sunt cele la care aș ajunge cel mai ușor dar nu sunt neapărat cele mai cumpărate, căci de obicei iau șervețele uscate când sunt la alte cumpărături de cosmetice pe care le fac de obicei prin alte magazine.

        Și în cele din urmă dar nu ultimele, șervețelele uscate Amelia: nu le-am mai luat chiar atât de recent, dar îmi plac și ele foarte mult, găsindu-se în 3 variante - sunt în cutii de culoare roz, verde și albastră -, deși nu mai știu în funcție de ce sunt clasificate astfel. Chiar mi-e dor de șervețelel uscate de la această firmă.

        Cam astea am avut de spus despre șervețelele uscate pe care le folosesc cel mai des.

2 comentarii: